Workshop 1(reluare): Creația – Paradigma Atlantă a Creației – 20 septembrie 2014

creatia (1)Curs de Trecere in Dimensiunea a IV a

Scoala Atlanta a debutat cu seria de invataturi continute in Paradigma Atlanta a Creatiei, cu primul curs – Creatia. Aceste invataturi, dupa cum ne spun atlantii, reprezinta Cursul pentru trecere in dimensiunea a patra.

Calendar Evenimente Scoala Atlanta

Video prezentare Scoala Atlanta:
https://www.youtube.com/watch?v=rFyhVCaNryY

Cum știi dacă acest workshop este pentru tine?

Dacă:
– ai început să vezi că lumea din jurul tău este mai mult decât ceea ce ai învățat în primii ani de viață, că granițele lumii depășesc limita tridimensională,
– vezi că în jurul tău lumea se schimbă,
– ai simțit că nu iți mai ajunge timpul, pentru că se comprimă,
– te doare felul în care lumea se manifestă,
– încerci să găsești soluții pentru ieșirea din colaps,
– vrei să traiești frumos, să simți frumos și să te bucuri de marele dar, care este Viața,

Descriere
Știm cu toții că ne pregătim de o Trecere, care va schimba cu totul modelul nostru de viață.
Participăm la evenimente din ce în ce mai dureroase pentru întreaga omenire și ne aflăm într-un punct de aparent colaps, unde speranțele de viață frumoasă încep să se frângă și mintea noastră nu găsește Calea de a ieși din această situație, în care totul din jurul nostru pare că stă să se surpe.
Mai mult, după comprimarea accelerată a timpului și trăirea senzației că nu ne mai ajunge ziua să facem tot ceea ce avem de făcut, în ultima vreme a început o avalanșă de evenimente, care se revarsă asupra fiecăruia dintre noi, copleșindu-ne și făcându-ne să credem că nu se vor mai termina niciodată cele neplăcute și dureroase. Foarte multe persoane au traversat stări conflictuale și probleme de sănătate inexplicabile clinic.
Mesajele din jurul nostru sunt din ce în ce mai negative și mai deprimante.
Așteptăm o salvare miraculoasă, care să vină să ne scoată din acest vis neplăcut, care tinde tot mai mult să devină un coșmar.
Ce am putea să facem? ne întrebăm.
Pentru că acesta este tabloul trăirilor pe care le parcurgem cu toții și văd acest lucru întreaga zi, îmi doresc să aduc puțină lumină și limpezire în sufletele noastre; cred că este timpul să ne întâlnim cât mai mulți și să povestim despre vechile învățături în detaliu, astfel încât să înțelegem în ansamblu Creația și Legile Divine, ca și modul în care funcționăm, pentru a putea face în noi schimbarea care va genera un nou mod de viață, conectați la Lumină, Adevăr, Armonie.
De aceea am început Școala Atlantă!
Ea ne învață cum sunt create lumile și rolul polarităților în Creație și în viața noastră; vom învăța să ne întoarcem la viață și lumină, primind informații, făcând meditații, mergând în natură să o recunoaștem. Astfel, vom integra Tradițiile Soarelui și ale Lunii, ajungând la armonie în noi. Vom învăța să ne recalibram Merkaba, din interior, din structura noastră matriceală și astfel să ne conectăm la dimensiunea următoare.
Nu este un proces usor, dar este un proces fascinant, care ne ajută să traversăm în următoarea dimensiune.

Cred că este timpul:
– să afli ce este în spatele cortinei Timpului,
– să afli mecanismele Creației,
– să cunoști Legile Universale,
– să ai acces la învățămintele vechilor școli de mistere, la cunoașterea pe care o aveau strabunii planetari, să înțelegi rolul și rostul lor pe pământ…
Și, foarte important pentru momentul acum: dacă te pregătești să treci în următoarea dimensiune, Trebuie să ai această cunoaștere!
Ea îți va activa și câmpul Merkaba, considerat vehicul de ascensiune pentru dimensiunea a patra. Vei vedea că este și structura de existență pentru dimensiunea a patra și vei învăța cele necesare ca să se poată structura Merkaba, ca urmare a cunoașterii dobândite și a noilor concepții de viață, care vor produce modificări în structura ta subtilă și apoi în cea fizică.
Tot ceea ce ai învățat până acum a fost ca să te pregătească pentru învățăturile străbunilor, care reprezintă cheia cu care să deschizi Poarta Vieții și să îți continui drumul în tetradimensiune (4D).

Continut Workshop I: C R E A Ț I A
1. Motivația cursului. Structura energetică în care suntem
Meditația Drumului Ales – 3D sau 4D
2. Modelul Creației. Codul Binar al Universului și Numărul de Aur
3. Lumile de lumină și de întuneric – aspectare
Contemplația Creatorului
Dimensiunile existenței materiale (I, II, III, IV).

————————–————————–——

Cursurile se vor continua, avand sapte sesiuni de intalniri, la distanta de sase saptamani (apr. 40 de zile, care reprezinta timpul de trecere a unui prag spiritual).

Investitie: 130 lei

Înscrierile se pot face până pe data de 10 septembrie, prin mail sau telefonic, iar achitarea cash se poate face tot până atunci la cabinetul meu.

Telefon: 0722 908 037, 0728 947 713

E-mail: florentina.mateescu@gmail.com
sau contact@florentinamateescu.ro

Adresa: Str. Piscul Rachitei, Nr. 11, Corp B, Et. 1, Ap. 2, Sector 3, Bucuresti

Pentru plata prin virament bancar, aveți la dispoziție contul:  RO78 OTPV 1100 0001 1470 RO01, Banca OTP BANK, Sucursala Unirii, beneficiar: OLTENAȘ SONIA IULIA.

Impreuna cu echipa mea, punem tot sufletul sa ne sustinem unii pe altii si sa depasim cu lumina acest prag interdimensional.

Va asteptam cu mult drag,
Florentina Mateescu si echipa sa