Workshop 1: Creatia – Paradigma Atlanta a Creatiei – 21 iunie 2014

Workshop 1

Cum știi dacă acest workshop este pentru tine?

Dacă:
– ai început să vezi că lumea din jurul tău este mai mult decât ceea ce ai învățat în primii ani de viață, că granițele lumii depășesc limita tridimensională,
– vezi că în jurul tău lumea se schimbă,
– ai simțit că nu iți mai ajunge timpul, pentru că se comprimă,
– te doare felul în care lumea se manifestă,
– încerci să găsești soluții pentru ieșirea din colaps,
– vrei să traiești frumos, să simți frumos și să te bucuri de marele dar, care este Viața,

Descriere
Știm cu toții că ne pregătim de o Trecere, care va schimba cu totul modelul nostru de viață.
Participăm la evenimente din ce în ce mai dureroase pentru întreaga omenire și ne aflăm într-un punct de aparent colaps, unde speranțele de viață frumoasă încep să se frângă și mintea noastră nu găsește Calea de a ieși din această situație, în care totul din jurul nostru pare că stă să se surpe.
Mai mult, după comprimarea accelerată a timpului și trăirea senzației că nu ne mai ajunge ziua să facem tot ceea ce avem de făcut, în ultima vreme a început o avalanșă de evenimente, care se revarsă asupra fiecăruia dintre noi, copleșindu-ne și făcându-ne să credem că nu se vor mai termina niciodată cele neplăcute și dureroase. Foarte multe persoane au traversat stări conflictuale și probleme de sănătate inexplicabile clinic.
Mesajele din jurul nostru sunt din ce în ce mai negative și mai deprimante.
Așteptăm o salvare miraculoasă, care să vină să ne scoată din acest vis neplăcut, care tinde tot mai mult să devină un coșmar.
Ce am putea să facem? ne întrebăm.
Pentru că acesta este tabloul trăirilor pe care le parcurgem cu toții și văd acest lucru întreaga zi, îmi doresc să aduc puțină lumină și limpezire în sufletele noastre; cred că este timpul să ne întâlnim cât mai mulți și să povestim despre vechile învățături în detaliu, astfel încât să înțelegem în ansamblu Creația și Legile Divine, ca și modul în care funcționăm, pentru a putea face în noi schimbarea care va genera un nou mod de viață, conectați la Lumină, Adevăr, Armonie.
De aceea am început Școala Atlantă!
Ea ne învață cum sunt create lumile și rolul polarităților în Creație și în viața noastră; vom învăța să ne întoarcem la viață și lumină, primind informații, făcând meditații, mergând în natură să o recunoaștem. Astfel, vom integra Tradițiile Soarelui și ale Lunii, ajungând la armonie în noi. Vom învăța să ne recalibram Merkaba, din interior, din structura noastră matriceală și astfel să ne conectăm la dimensiunea următoare.
Nu este un proces usor, dar este un proces fascinant, care ne ajută să traversăm în următoarea dimensiune.

Cred că este timpul:
– să afli ce este în spatele cortinei Timpului,
– să afli mecanismele Creației,
– să cunoști Legile Universale,
– să ai acces la învățămintele vechilor școli de mistere, la cunoașterea pe care o aveau strabunii planetari, să înțelegi rolul și rostul lor pe pământ…
Și, foarte important pentru momentul acum: dacă te pregătești să treci în următoarea dimensiune, Trebuie să ai această cunoaștere!
Ea îți va activa și câmpul Merkaba, considerat vehicul de ascensiune pentru dimensiunea a patra. Vei vedea că este și structura de existență pentru dimensiunea a patra și vei învăța cele necesare ca să se poată structura Merkaba, ca urmare a cunoașterii dobândite și a noilor concepții de viață, care vor produce modificări în structura ta subtilă și apoi în cea fizică.
Tot ceea ce ai învățat până acum a fost ca să te pregătească pentru învățăturile străbunilor, care reprezintă cheia cu care să deschizi Poarta Vieții și să îți continui drumul în tetradimensiune (4D).

Continut Workshop I: C R E A Ț I A
1. Motivația cursului. Structura energetică în care suntem
Meditația Drumului Ales – 3D sau 4D
2. Modelul Creației. Codul Binar al Universului și Numărul de Aur
3. Lumile de lumină și de întuneric – aspectare
Contemplația Creatorului
Dimensiunile existenței materiale (I, II, III, IV).

————————–————————–——

Primul nostru workshop va fi pe 21 iunie 2014, la Hotel DoubleTree Hilton, intre orele 10:00 si 18:00. Vom avea seminarii la doua saptamani, ca sa ne clarificam, sa avem discutii libere, intrebari si raspunsuri, meditatii si contemplatii.
Cursurile se vor continua, avand sapte sesiuni de intalniri, la distanta de sase saptamani (apr. 40 de zile, care reprezinta timpul de trecere a unui prag spiritual).

Investitie: 130 lei

Inscrieri pentru Cursul 1 -1 iunie 2014 la Casa Margarit

Pentru informatii suplimentare in legatura cu demersul nostru, va asteptam in ziua de 1 iunie, de la 10:00 la 12:00, in Str. Margaritarelor nr 7 https://www.facebook.com/casa.margarit (din Str. Vasile Lascar) unde, la o ceasca de ceai sau de cafea sau ce doreste fiecare sa savureze, vom povesti si vom face o contemplatie pentru alegerea drumului in viitor.

Pentru inscrieri: contact@florentinamateescu.ro

Impreuna cu echipa mea, punem tot sufletul sa ne sustinem unii pe altii si sa depasim cu lumina acest prag interdimensional.

Va asteptam cu mult drag,
Florentina Mateescu si echipa sa

————————–————————–———————
Terapeut
Florentina Mateescu, psihoterapeut, bioterapeut si hipnoterapeut.
Tel: 0722 908 037 / 0728 947 713
E-mail: flori.mateescu@yahoo.com
Website: www.florentinamateescu.ro

Activitate si servicii:
– din serviciile de bioenergoterapie: terapii energetice pentru orice fel de afectiuni, fizice sau psihice, curatari energetice pentru persoane, locuinte, diferite spatii, accesarea vietilor trecute, tehnici de rezolvare a problemelor karmice individuale si din karma de relatie; echilibrari energetice, corectii ale structurilor matriceale, ale chakrelor si campului energetic;

– din serviciile de psihoterapie: analize si solutii pentru problemele de viata, de relatie, analize transgenerationale, schimbarea conceptiilor limitative si inlaturarea blocajelor, prin rezolvarea cauzelor care genereaza situatiile delicate sau dificile din viata etc.

– din serviciile de hipnoterapie: transe de relaxare, meditatii, contemplatii, progresii, regresii in vieti trecute si analizarea lor si a legaturilor lor cu prezentul si situatiile cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, hipnoza clinica;

– NLP (programare neuro-lingvistica) – analiza conceptiilor de viata, mai ales a celor dobandite formal, din familie, scoala, grup social de apartenenta si intelegerea aspectelor limitative ale acestora, ca si insusirea unor formule noi de gandire, sustenabile, bazate pe gasirea de solutii, de rezerve interioare, de continuare a vietii intr-o varianta pozitiva, constructiva, evolutiva.

Scriitoare: autoare a cartilor: ”Incursiuni în Atlantida”, ”Hipnoza ca abordare. Cartea Trecerii. Prima Moștenire Atlantă”, ”Jurnal Spiritual. Între Devenire și Revenire. A treia Moștenire Atlantă”, ”Ipoteze despre dinozauri” și ”Pași pe tărâmul străbun. Pierdere și Regăsire. A cincea Moștenire Atlantă”.

Drumeții spirituale: vizitarea locurilor încărcate energetic din țară și de peste hotare, descifrări de simboluri, cunoașterea acestora din perspectivă istorică, geografică, mitică, spirituală și realizarea de meditații și / sau contemplații, acompaniate de sunetele bolurilor tibetane; seminarii spirituale pe traseul parcurs.

Emisiuni televizate: – Emisiunea Picatura de Lumina – Tema: Codul binar al Universului

Cursuri, workshopuri, conferințe, emisiuni televizate, pe diferite tematici spirituale.

 

Lasă un răspuns