Totul Despre Vrăji, Farmece şi Blesteme – Joi, 15 Martie 2018, ora 18:30 – 21:00 – Atelier de Lucru

Încă din vremuri imemoriale, oamenii au căutat mereu noi metode de a-şi folosi puterile „supranaturale” cu care au constatat că sunt înzestraţi chiar de la naştere.

Plecând de la observarea manifestărilor naturii, a căror cauză o credeau magică, dar şi a faptului că modul în care erau rostite anumite cuvinte provocau diverse efecte în jur, oamenii au început să utilizeze tot felul de incantaţii, folosind foarte mult comparaţia cu elementele din natură şi împrumutând de la acestea formele de manifestare pe care vroiau să le imprime în acţiunile lor.

La început magia a fost utilizată doar pentru a transforma sau a fermeca procesele naturale sau mai puţin naturale din viaţa comunităţii, mai apoi căpătând valenţe specifice necesităţilor personale.

În timp s-au produs o sumedenie de adaptări ale practicilor vrăjitoreşti şi s-a dezvoltat o întreagă paletă de formule şi acţiuni ritualice, utilizate cu cunoaştere sau fără.

În cadrul acestui Atelier vei învăţa să recunoşti şi să înţelegi aceste practici şi efectele lor şi nu în ultimul rând vei învăţa să te protejezi şi să eliberezi din propriile structuri ( şi de ce nu şi din structurile celorlalţi ) tot ceea ce s-a acumulat şi păstrat de-a lungul existenţelor succesive şi care mai mult ca probabil au căpătat un caracter blocant, inhibitor, frenator pentru procesele fireşti ale existenţei tale.

Eliberându-te de aceşti algoritmi vei putea să-ţi continui viaţa, conform Voiei Divine, în deplinătatea şi frumuseţea armonică a fiinţei tale.

 

Vă aştept cu multă iubire, suflete dragi

                         Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!

 

Înscrieri, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon la Vali Dorobanţu 0724.395.496

Cost: 70 lei

 

Ajută-ne să răspândim cunoaşterea: dacă simți că și altcineva s-ar bucura să primească toate acestea, fii un mesager de lumină și transmite mai departe