Tabără de Dezvoltare Personală – Februarie 2018 – Comunicarea şi Relaţiile

„Crează Relaţii Armonioase pentru Tine şi Viaţa Minunată pe care o Meriţi”

Cu clipe de magie şi zbor de fluturi, în tainică zbatere de aripi, existenţele noastre milenare se succed asemenea mărgelelor pe şiraguri, în culori şi irizaţii nebănuite, ce se codesc să iasă la lumină, din faldurile bătrânei istorii.

Din filele de carte de învățătură, din anii petrecuți în școală, am deprins cunoștințe ce se potriveau cu orizontul regilor și papilor, viziuni frânte din lipsa de informație sau deformate de paradigme partinice.

Și totuși, adevărata ta istorie este în tine, înscrisă într-o bibliotecă unică, multidimensională, din care a sosit timpul să începi să citești!

Ce să citești?!!!

Cuvinte, imagini, evenimente, stări, întâlniri din vieți în vieți, răgazuri între vieți…

Și câte altele!…

Dar a mai sosit un timp: să citești și dincolo de cuvinte… să înțelegi rolul de artizan al Cuvântului… să cunoști propriile tale cuvinte, care te construiesc și te modelează ca pe un lut în mâna olarului!

Te invit la o discuție dintre întunericul și Lumina cuvântului, să îi înveți și să îi simți valențele, pulsația și conținutul, să percepi viața Cuvântului, ca și viața și neviața pe care le răspândește.

Înveșmântaţi în mantia cuvântului, titanii puteau creiona realități strălucitoare sau abisuri năucitoare… și, pentru că puteau, o făceau!

Acum, TU eşti maestrul care mânuiește Cuvântul!

Din penelul tău îți scrii propria istorie și îi dăruiești lumini și umbre, prin care îți plimbi pașii vieții, câteodată cu stropi de lacrimi la colțurile ochilor…

Sufletul tău a trăit de prea multe ori durerea și plânsul.

Dacă simți că a sosit timpul să le pui în sertarele ascunse ale trecutului, lasă-le să alunece în uitare, pastrând doar înțelepțirea pe care ți-au crescut-o.

Acum s-a deschis geana de lumină a Vieții!

Iar pașii tăi sunt călăuziți de licăritul noii realități dimensionale.

Desigur, e nevoie să te lași purtat(ă) de armonia noului vals!…

De data aceasta, scriindu-ți singur partitura!

CUM??

Hai să vorbim și să povestim Cuvinte, cu sensuri ascunse și revelate, în multiple înțelesuri, ce țes variate pânze ale vieții!

Și să devii artizanul propriei tale vieți!!

Te primim în mijlocul nostru și în sufletul nostru, să deschizi poarta sufletului tău și a glasului tău, să te crească, să crească un nou copac falnic al vieții planetare – din sămânţa pusă de tine!

Vei învăța să îți cunoști ramurile, tu, Pom al Vieții, și roadele lor să le guști și să le simți dulceața sau amăreala şi să schimbi solul şi sămânţa, să laşi doar nectarul să-ți picure pe buze cuvintele iubirii.

Oricine ai fi, pentru TINE sunt Cuvintele!!!

 

Vă aştept cu mult drag,

                      Florentina Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!

 

Dacă simți că și altcineva s-ar bucura să primescă toate acestea, fii un mesager de lumină și transmite mai departe.

 

Data: 15 – 18 Februarie 2018 ( de Joi până Duminică )

Locaţie: Motel Runcosu – Judeţul Buzău, Comuna Bozioru, Sat Bozioru, nr. 29

Înscriere: pe mail flori.mateescu88@gmail.com sau la telefon la Vali Dorobanţu: 0724.395.496

 

Pentru detalii click aici:https://wp.me/p7H2bj-VU