Tabăra de dezvoltare personală #5 „Regăsirea Sinelui Divin” (3-4 nov 2018)

Suflete dragi care își caută Lumina,

Pornim impreuna pe inca un drum al autocunoasterii de sine si al regasirii Divinului din noi. În aceeasi atmosfera, in care ati simtit vibratia Boziorului, ca si fiorii cetei albastre si mirajul magnetismului interdimensional ce s-a manifestat la PORTAL, continuam parcursul ascensional, de aceasta data pentru REGASIREA SINELUI DIVIN, a ceea ce este mai furmos, mai sublim si cu ADEVARAT DIVIN in fiinta noastra.

Vom parcurge noi pasi, cu lucru intens, primind intrebari de care, poate, ne feream, raspunzand sufletului nostru cu sinceritatea de care avem nevoie, ca sa ne regasim, privindu-ne in ochi si in oglinzile sufletului, strabatand cararile intunecoase si anevoioase dinlauntrul fiintei noastre, pentru a ne putea reunifica cu acele parti din noi uitate, evitate, crezute altfel decat sunt ele, din informatia primordiala din Matricea Creatiei

Vom beneficia, chiar in deschiderea programului nostru de lucru de o prezentare de exceptie a unui modul de curs de activare a emisferei cerebrale drepte, ceea ce ne va ajuta enorm în demersurile acestei etape de explorare multidimensionala.

Sustinuti de fonduri muzicale in acord cu temele noastre de calatorie, vom aprofunda stari de constiinta modificata pentru nivelele abisale ale fiintei, pentru a produce trezirea interioara, amintirile si constientizarile, care sa ne elibereze din lantul Karmic si sa ne permita expansiunea reala a constiintei pe noi trepte de evolutie.

Pentru susținerea procesului de transformare, tabăra va fi urmată de un seminar pe data de 29 nov 2018 legat de “Regasirea Sinelui Divin”, la care sunt invitați participanții din tabară.

Incepand cu februarie 2019, intregul sir de tabere se va relua pentru cei care doresc sa participe la intregul proces.

Cu cine mergi? 
Suntem o comunitate de oameni veseli, care știu sa plângă împreuna când fiecare are ceva de vindecat, dar să și râdă împreună, care ne susținem cu bucurie și compasiune, și care, dincolo de ateliere și tabere am descoperit o familie spirituală în jurul Florentinei Mateescu care ne ghideaza și ne susține în acest drum al devenirii noastre.

Cand? 16-18 noiembrie 2018, Bozioru
Participare: intre 600-1050 lei (in functie de perioada aleasa), în care este inclus:
– Cazarea în camere duble (cine dorește cameră single va putea plăti diferența, în funcție de nr de camere disponibil)
– Mese demi-pensiune cu regim ovo-lacto-vegetarian
– Conținutul și desfasurarea sesiunilor de lucru (program 10.00-19.00 și program comun de seară)
In acest buget nu este inclus transportul, pentru care recomandăm gruparea mai multor persoane într-o mașina și împărțirea costurilor de deplasare.

Inscrierile se fac completand formularul din linkul atasat: https://goo.gl/forms/PUON4ShBhikaA5Gu2

Pentru informatii suplimentare, va raspundem cu drag la e-mailul: flori.mateescu88@gmail.com

Plata se va face fie la cabinet, în numerar, sau în contul RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR, sector 4, București, pentru beneficiar Florentina Mateescu, cu specificația tabăra nr 5

Flori Mateescu
Bioenergoterapie. Hipnoza, Psihoterapie,
Programare Neuro-Lingvistica