STRUCTURA ENERGETICĂ A ENTITĂŢILOR ÎNTUNECATE

Pentru obţinerea structurilor specifice nivelelor negative,  s-a operat o nouă modificare în sistemul chakrelor, prin conectarea între ck (chakra) 5 şi 3, cu rotirea ck superioare inversată iar.

 În acest fel au fost create fiinţele lipsite de iubirea, care reprezintă atributul divin esenţial şi cea mai puternică forţă de atracţie din universul nostru (în graficul de care vorbeam, planurile situate deasupra liniei sunt cele în care se manifestă iubirea, iar cele de sub linie, cele unde ea nu mai există ca manifestare; am putea spune că „+” de deasupra liniei s-ar citi „cu iubire”, iar sub linie, „-„ se citeşte: „fără iubire”).
Sistemul de 6 ck, avea tot 3 secţiuni, 3 ck superioare, 3 ck inferioare şi interfaţa, ck 4 în afara sistemului, deci nefuncţională, dar potenţială şi dorită, pentu că sistemul dorea o legătură stabilă, bazată pe atracţia iubirii, însă nu o cunoştea. (Acest sistem era definit de cunoscuta simbolizare a schemei fiinţelor întunecate: 6ck în 2+1 nivele, prescurtat 6×3… ceea ce a dus la „666”).
Configuraţia chakrelor, cu cele 2 grupe de câte 3 chakre, una superioară, care genera şi coordona forma subtilă şi cea inferioară, care oferea posibilitatea materializării, lăsa o libertate mai mare de formă şi de  mişcare fiinţelor acestei lumi. Cuplarea pe grupa superioară de ck le ţine în formă subtilă, iar la dorinţă, dacă este necesar să se materializeze, se cuplează pe grupa inferioară de ck, unde există programe diversificate de forme fizice pe care aceste fiinţe le pot lua.
Aceasta face ca ei să poată să apară şi cu forme fizice, vizibile pentru ochiul uman. Câinii îi pot vedea şi când sunt doar în planul subtil, pentru că sunt setaţi să apere omul de aceste fiinţe, al căror program de viaţă este aparent distrugător. De fapt, în planurile fizic, mental, psihic, precum şi pentru perioadele curente şi imediat următoare. Vom vedea cum acţioneză, tocmai pentru că a sosit timpul să le înţelegem modul de acţiune şi să ne conştientizăm punctele nevralgice.
         Florentina Mateescu

Lasă un răspuns