Servicii

• CURSURI: bazate pe o experiența personală, îndelungată și foarte bogată, cursurile nu sunt preluate, reinterpretate și retransmise cu note subiective, din altă parte, Florentina Mateescu fiind chiar creatoarea acestora. Cu un puternic efect transformator, produc multiple conștientizări şi schimbări majore în viață și în concepțiile despre viață.

• ATELIERE  DE  LUCRU: terapii de grup care au ca intenție obţinerea unui mod de gândire eliberator, independent, orientat spre sine și spre binele celor din jur. Aici se lucrează foarte mult practic, fiecare participant beneficiind, în egală masură, de experienţa şi atenţia personală a Florentinei Mateescu.

O premieră mondială, este abordarea practică interdimensională, cu explicarea diferențelor dintre dimensiuni, dintre lumile aflate acum în tranzit – lumea veche, încărcată de negativitate și cea nouă, care are un cu totul alt program de desfășurare

• CONSTELAŢII   FAMILIALE: o terapie de grup care are puterea de a schimba generații de suferință, nefericire şi neîmplinire. O metodă inedită de eliberare a blocajelor, de clarificare, înţelegere şi apoi de vindecare, pentru a putea trăi o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită.

Persoana constelată dar și toţi participanţi ies profund schimbaţi în urma unei astfel de întâlniri şi, mai mult, își corectează programul de viață, eliberând cutumele familiale care limitau anumite manifestări sau direcționau spre zone de suferință pe urmași.

• TABERE  DE  SPIRITUALITATE: necesitatea taberelor vine din dorința de a rezolva cât mai multe aspecte blocante din viaţă, cu o varietate deosebită de practici terapeutice, cum ar fi – teste informative și proiective, meditații, contemplații, constelații, regresii, povești terapeutice, jocuri de rol, exerciții în grup sau pe echipe și NLP din plin, îmbină elemente puternic transformatoare, care te ajută să recunoști factorii care îți frânează evoluția și să ieși din vechile tipare. Abia apoi vei reuși să începi să trăiești în mod autentic.

• SEMINARE: a căror bază este informarea cât mai multor oameni în legatură cu schimbările planetare la nivel uman, individual și colectiv; clarificarea cât mai multor aspecte întâlnite în viața de zi cu zi, în care se produc atâtea modificări în corpul nostru fizic, în psihic și în energetic, emoțional, mental, în toate aspectele.

• CONFERINŢE: oferă însăși baza informațională necesară schimbării cât și calea pe care se poate realiza conștientizarea programelor de viață din cele două dimensiuni ( 3D şi 4D ), care se schimbă una pe cealaltă.

• BIOENERGOTERAPIE: terapii energetice pentru orice fel de afecțiuni fizice sau psihice, curățări energetice pentru persoane, locuințe, diferite spații, accesarea vieților trecute, tehnici de rezolvare a problemelor karmice individuale și din karma de relație; echilibrări energetice, corecții ale structurilor matriceale, chakrelor și câmpului energetic.

• PSIHOTERAPIE: analize și soluții pentru problemele de viață, de relație, analize transgeneraționale, schimbarea concepțiilor limitative și înlăturarea blocajelor prin rezolvarea cauzelor care generează situațiile delicate sau dificile din viață, etc.

• HIPNOTERAPIE: transe de relaxare, meditații, contemplații, progresii, regresii în vieți trecute și analizarea lor și a legăturilor acestora cu prezentul și situațiile cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi, hipnoza clinică.

• NLP (Programare Neuro-Lingvistică): analiza concepțiilor de viață, mai ales a celor dobândite formal, din familie, școală, grup social de apartenență și înțelegerea aspectelor limitative ale acestora, ca și însușirea unor formule noi de gândire, sustenabile, bazate pe găsirea de soluții, de rezerve interioare, de continuare a vieții într-o variantă pozitivă, constructivă, evolutivă.

• SCRIITOARE: autoare a cărților: ”Incursiuni în Atlantida”, ”Hipnoza ca abordare. Cartea Trecerii. Prima Moștenire Atlantă”,    ”Jurnal Spiritual. Între Devenire și Revenire. A treia Moștenire Atlantă”,    ”Ipoteze despre dinozauri”  și    ”Pași pe tărâmul străbun. Pierdere și Regăsire. A cincea Moștenire Atlantă”.