Seminar Terapia Iertării – 16 iulie 2014

iertarea_Arsenie-Boca
Dragii mei,

În această vară vom avea doar două seminarii, unul despre Terapia Iertării și unul despre Prosperitate, câte unul pe lună.
Astfel, vă anunț cu bucurie că miercuri, 16 iulie, între orele 18,30 și 21,00 vom avea un seminar cu o temă foarte necesară fiecăruia dintre noi. Este vorba despre Terapia Iertării, iertarea fiind energia care arde legăturile karmice dintre oameni, dar și cea care ne eliberează sufletele cel mai mult.
De aceea, este necesar ca fiecare dintre noi să învățăm să iertăm și să o și facem. Starea de bine generată de iertare și armonia care se creează după, sunt absolut minunate și fac parte din dorințele reale ale sufletelor noastre.

De asemenea, iertarea este o parte din calea spre evoluție, spre 4D.
Vom vorbi despre mai multe tehnici de iertare, insistând pe ritualul Ho oponopono, care este foarte complex și a cărui funcțiune o vom analiza atât în corelație cu nivelele psihicului, asupra cărora acționează, cât și din perspectiva matriceală, într-o manieră pe care nu am explicat-o până acum.
Vom lucra practic să vedem cum se aplică și ce simțim.

Costul seminarului este 50 lei, iar locurile sunt foarte limitate, (și deja sunt persoane care s-au înscris încă de la cursul de sâmbătă, pentru seminar), motiv pentru care am rugămintea să fiți prompți cu înscrierile și achitarea taxei, aceasta reprezentând rezervarea fermă a locului.
Taxa se achită fie la mine, la cabinet, fie în contul RO78 OTPV 1100 0001 1470 RO01, Banca OTP BANK, Sucursala Unirii, beneficiar: OLTENAȘ SONIA IULIA.

Vă aștept cu mult drag și cu reală bucurie că am pornit împreună pe drumul Trezirii,
Flori Mateescu