Seminar – Programele Existentiale 3D si 4D – Joi, 22 Iunie, ora 18:30


Fiecare lucru pe care il cream, are un rost, un scop, are o configuratie, niste caracteristici si un anumit mod de a functiona.
Anii de scoala ne-au familiarizat cu multe dintre creatiile umane, oferindu-ne posibilitatea sa intelegem de ce anume incepem sa creem ceva si ce avem de luat in consideratie cand o facem.
       Intr-o oarecare masura am invatat si despre fiinta umana: anatomie si fiziologie. Atat cat ne oferea
programa scolara obligatorie. Cei care au invatat medicina, stiu mult mai multe.
Si totusi, prea putina lume face conexiunea intre minutiozitatea creatiei omului si Creatorul care a realizat-o.
Ca si cum, o masina a fost creata la inceput de cineva, dar, trecand timpul, nu mai stim numele primului creator si, chiar daca au aparut multe alte masini, cu imbunatatiri si facilitati, nu mai este important ca cineva a creat masina, ci doar ca exista si o putem folosi.
Lumea care exista are si ea niste programe dupa care functioneaza, desi, aparent, totul se deruleaza cum se nimereste. Aceasta este imaginea din mintea noastra pana cand ne limpezim, ne trezim si incepem sa luam contact cu Realitatea, intelegand ca dincolo de ceea ce vedem cu ochiul liber exista si lucruri care nu se vad.
E adevarat, exista si pareri ca, daca nu se vede, nu exista. Probabil ca ar trebui sa gandim putintel mai mult si sa acceptam ca nici electronul nu il vedem cum se misca sau ca exista, dar asta nu ii neaga existenta si nici miscarea. Nici curentul electric si nici campul magnetic nu se vade, dar le cunoastem efectele! Si credem ca exista!
Ceea ce face obiectul discutiei noastre despre Dimensiunile 3 si 4, sunt tocmai programele dupa care functioneaza acestea.
Vom vedea, cu argumente, care este programul Dimensiunii a Treia si cum a fost el scris, precum si care este programul celei de a Patra Dimensiuni si cum deriva el logic din cel anterior.
Intelegand aceste lucruri, vedem cu alti ochi ce se intampla in jurul nostru, la nivel planetar, dar si sa stim in ce directii avem de lucrat cu noi insine ca sa facem posibila schimbarea din noi.

Prin urmare, te aștept cu mult drag Joi, 22 Iunie, de la 18:30 la 21:00, sa dezbatem impreuna si sa intelegem din magia creatiei
Te poți înscrie, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon : 0724.395.496 – Vali
Evenimentul are loc la cabinet, în Str Piscul Răchitei, nr 11, corp B, et 1, ap 2, Sector 3, București
Investiția ta: 70 Ron