Seminar de Prosperitate – 20 august 2014


abundenta-si-prosperitateDragii mei,

Următorul eveniment care ne va prilejui bucuria de a fi din nou împreună este seminarul de Prosperitate, a cărui necesitate este motivată de situația generală cu care ne confruntăm și de modul în care am fost obișnuiți să gândim.

Fiind la confluență între dimensiuni care deja coexistă de ceva timp, este dificil tuturor să se adapteze zonei vibraționale din care face parte și există multe paliere de disconfort.

De aceea este necesar să înțelegem:
-de ce este necesară existența banilor;
-de ce avem nevoie de situații de lipsă a banilor;
-cum gestionează mintea noastră aceste situații și cum a făcut-o de-a lungul timpului;
-ce înseamnă prosperitate/abundență;
-ce ne blochează prosperitatea;
-tehnici din bătrâni pentru atragerea prosperității;
-cum să ne atragem prosperitatea;
-cum să ne menținem prosperitatea;
-cum să fim mereu prosperi.

harta seminarToate acestea și mai multe de atât vor veni ca daruri ale noastre la seminarul de Prosperitate, care va avea loc miercuri, 20 august 2014, între orele 18:30 -21:00, la Ballroom Cantemir. Locația este situată pe strada Cătanele, nr 17 (fostă Florin Ciungan), în spatele Kaufland Mihai Bravu.

Costul seminarului este 50 lei de persoană și rugămintea mea este ca rezervarea de loc să fie însoțită și de achitarea sa, pentru a se ști cu certitudine numărul participanților, deci și a locurilor pregătite în sală.

 

Înscrierile se pot face până pe data de 13 august, prin mail sau telefonic, iar achitarea cash se poate face tot până atunci la cabinetul meu.

Telefon: 0722 908 037, 0728 947 713

E-mail: florentina.mateescu@gmail.com

Adresa: Str. Piscul Rachitei, Nr. 11, Corp B, Et. 1, Ap. 2, Sector 3, Bucuresti

Pentru plata prin virament bancar, aveți la dispoziție contul: RO78 OTPV 1100 0001 1470 RO01, Banca OTP BANK, Sucursala Unirii, beneficiar: OLTENAȘ SONIA IULIA.

Vă așteptăm cu bucurie să împărtășim aceste informații și starea de bine pe care ne-o vor oferi.

Florentina Mateescu și echipa sa