Se Redeschide Şcoala Atlantă:

 

Dragii mei,

Cu sufletul plin de încântare vă anunț că, în luna Octombrie a acestui an 2017, vom redeschide Şcoala Atlantă care va debuta cu o serie de învăţături care, după cum ne spun atlanţii, reprezintă Cursul pentru trecere în Dimensiunea a Patra.

Cursurile sunt structurate astfel încât să cumuleze cât mai multe informații din învățăturile transmise de strămoșii noștri atlanți, despre cum este constituită și cum funcționează Creația, împletite cu cele mai noi concepte existențiale, menite să ne ajute să ne schimbăm modul de a gândi și de a trăi, adaptați noii lumi care se naște.

Învățăturile atlante au fost ocultate de-a lungul mileniilor, pentru a nu fi folosite în mod necorespunzător de cei nepregătiți pentru ele.

Dar acum a sosit timpul pentru ca acestea să fie răspândite și să ne susțină în procesul evolutiv pe care îl parcurgem cu toții, în această tranziție aflată în plină desfășurare.

Desigur, este nevoie de inima și mintea deschise și de dorința reală de a conștientiza și de a face pași pe acest drum al procesului transformării, prin care trecem pentru a urca în următoarea Dimensiune.

Este timpul să ne întâlnim cât mai mulți și să povestim în detaliu despre vechile învățături, astfel încât să înțelegem în ansamblu Creația și Legile Divine, cât și modul în care funcționăm, pentru a putea face în noi schimbarea care va genera un nou mod de viață, conectați la Lumină, Adevăr, Armonie.

Vino la Şcoală, alături de noi şi vei putea redescoperi plăcerea de a învăţa.. ALTFEL

 

Cu mult drag,

  Florentina Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!