SCOPURILE ACŢIUNILOR FIINŢELOR ÎNTUNECATE

Din tot ceea ce am povestit până acum, am reţinut că fiinţele întunecate sunt constituite fără ca chakra iubirii să fie activă.
De asemenea, structurarea lor aparentă este de subordonare comandantului suprem al lumii întunecate şi nu lui Dumnezeu. Ele trag spre îndepărtarea de Dumnezeu, deşi se alimentează de la creaţia constituită de Dumnezeu şi aflată pe nivelele de dinaintea lor.
Haideţi să înţelegem ce înseamnă ceea ce am afirmat mai sus:
Sufletul = legătura dintre partea fizică şi cea spirituală şi este exact puntea dintre cele 2 polarităţi ale chakrei a patra; el este conectat, ancorat şi la chakra a treia, dar şi la a cincea, fiind un translator a ceea ce se transmite din plan astral către fizic, dar şi invers, din fizic către  astral.
Aceasta este legătura din planul tridimensional. Ea face posibilă informarea noastră despre direcţia în care trebuie să evoluăm. (Că nu prea suntem noi atenţi la ceea ce ne spune, se datorează îndepărtării noastre de suflet şi apropierii, în frecvente cazuri, de lumea întunecată sau pendularea între lumi, într-o stare de comoditate spirituală).
În lumea întunecată, lipsa sufletului, face imposibilă comunicarea cu Sinele Divin, astfel încât, aceste fiinţe sunt într-o stare de agitaţie permanentă, fără să-şi poată găsi liniştea… evident, a sufletului… care nu e…
Cu toate acestea, există în setarea lor, informaţia că au nevoie de suflet…
 Este hrana pe care o caută în permanenţă…
Trebuie să caute permanent, pentru că, aşa cum noi consumăm fructe legume, etc., pentru a ne hrăni (corpul le transformă în nutrienţi necesari şi energie), şi ei se hrănesc cu suflete, primind şi hrană şi energie.
Şi trebuie să caute suflete şi să  le înglobeze în propriile lor structuri, pentru că, deşi nu ştiu, doar aşa vor putea pleca din lumea instabilă şi plină de suferinţă, a întunericului, unde trăiesc doar dezechilibrul…
Astfel că, ei au fost setaţi să caute să-şi adauge din sufletele nivelelor vecine, deci, în cazul nostru, din sufletele oamenilor.
Acum, nici oamenii nu se apucă să cedeze din suflet aşa, de bunăvoie, pentru că şi ei  înşişi au nevoie de suflet, ca să poată ţine legătura cu propriul Sine Divin (propriul Spirit), precum şi să urmeze Calea spre Dumnezeu, (deşi, nici ei nu sunt toţi conştienţi de acest aspect, iar direcţia în care este ghidată omenirea este îndepărtarea de suflet…).
Şi atunci, care este calea fiinţelor întunecate, că şi ei şi oamenii au nevoie de suflete, dar acestea sunt limitate ca număr şi sunt dăruite oamenilor?!…
Dacă oamenii nu le dau de bunăvoie, trebuie determinaţi să o facă…
Dar cum?
Contra a ceva ce obţin… deci, ca plată…
Ce şi-ar dori să obţină, ca să merite plata?
Ceea ce nu ştiu sau încă nu pot să îşi ofere prin propriile eforturi…
…un partener sau o parteneră,… avuţie,… recunoaştere,… putere,… etc
…lucruri pe care unii oameni înţeleg că le pot obţine prin mijlocirea fiinţelor de întuneric…
Iar acestea, fac serviciile cerute, dar NICIODATĂ gratuit, ci contra părţi din sufletul beneficiarului de serviciu…
Florentina Mateescu

Lasă un răspuns