Reluare Valul de Iubire

  Dragii mei absolut minunati,
    Ne bucurăm cu toții de magia unor zile de toamnă de poveste, care ne readuce pe chip zâmbete și ne redă voia bună, ca și puțința de a saluta în direct soarele, în fiecare zi și în multe clipe ale zilei.
    E un memento care ne îmbie să ne amintim să trăim din nou, să trăim frumos, în armonie și bucurie…
    Și vine într-un moment în care e nevoie să exprimăm în interiorul nostru opțiunea alegerilor viitoare de viață.
    Venirea pe Pământ  / întâlnirea cu Valul de Iubire aduce o suită de informații uluitoare, care ne dau și speranțe, dar și învățăminte utile în această perioadă.

    De aceea, așa cum am spus și celor dragi nouă, care au fost la prima ediție a primului seminar despre Valul de Iubire, deși inițial primisem doar temele pentru cursurile acestui an, ulterior am primit tema seminariilor, care vor fi o suită pe tema Valului de Iubire, tocmai pentru a ne ajuta să înțelegem și să conștientizăm procesele specifice acestei perioade, pentru că transformarea în noi nu este un proces chiar simplu, realizabil prin simpla sugestie de schimbare și direcționare a unui sens al schimbării.
    Înainte de a putea fi posibilă materializarea procesului, este necesar să înțelegem pârghiile care stau la baza realizării modificăriloe necesare, să vedem, mai ales, ce ne ține blocați, ce ne împiedică schimbarea și ne frânează elanul transformator.
    De aceea, foarte multe demersuri care spun doar despre efect sau nu dau indicații despre cauzalitate și mecanismele ei de funcționare, ne ajută doar să înțelegem ce trebuie să facem, dar nu și cum.
    Dacă se face efortul alchimizator, este alegerea fiecăruia, ca și nivelul pentru care se optează.
    Dar, având conștientizările și cunoașterea procesului, fiecare știe ce să facă și, mai ales, ce să NU facă, pentru a se reseta în direcția creșterii vibraționale.
    Seminariile noastre exact acest scop îl au.
    De ce reluăm seminarul?
    Pentru că pentru primul seminar s-au ocupat locurile înainte de a-l anunța public și au mai fost cereri. Câteodată (cam de regulă), cei care cer un eveniment nu sunt neapărat beneficiarii, ci, mai degrabă mesagerii că trebuie făcut acel lucru.
    Despre Valul de Iubire, așa cum am mai spus, am primit informații de acum aproximativ cincisprezece ani. Acesta este și motivul pentru care îi înțeleg funcțiunea și interacțiunea cu noi, actuala populație planetară.
    Aceste informații, actualizate și puse în forma cea mai accesibilă tuturor, sunt cele pe care doresc să le discutăm la seminarii.
    Avantajul participării la seminar este posibilitatea unei participări interactive, a discuțiilor libere cu lămuriri pentru fiecare.
    Reluarea Seminarului Valul de Iubire, partea I, va avea loc joi, 29 octombrie, între orele 18,30 – 21,00, la cabinetul meu, în str. Piscul Răchitei, nr. 11, corp B, et 1, ap. 2, sector 3, București.
    Costul este 60 lei, cu un bonus de 10 lei pentru plata anticipată, fie la mine, la cabinet, fie în contul: RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4, Bucuresti, pt beneficiar Florentina Mateescu.
    Lista de inscrieri este deja deschisa și ar fi bine să nu se lase pe ultima clipă, pentru că locurle sunt limitate.
    Vă aștept cu mult drag și cu multă dorință de bine!
    Flori Mateescu
PS. în curând va fi publicată pe site-ul www.florentinamateescu.ro cartea mea, Hipnoza ca abordare. Cartea Trecerii. Va putea fi descărcată gratuit. Este un dar de iubire.
Flori Mateescu