Reluare CURSUL I din seria PARADIGMA ATLANTA A CREATIEI

    Pentru ca aceste informatii se transmit foarte greu, cu multe piedici (imi ia si 2-3 ore sa pot scrie textul si adresele, va transmit tot acum si informatiile despre reluarea cursului I din seria Paradigma Atlanta a Creatiei, curs care va avea loc tot la cabinet, sambata, 7 noiembrie, de la 10,00 la 18,00.
 
    Costul este 130 lei , cu bonus 10 lei pentru plata anticipata, pentru care aveti detaliile mai sus.
 
    Cursul se intinde pe durata anului scolar, avand sapte intalniri, o sambata la sase saptamani. Nu respecta regula acest prim curs de sambata, care este reluare. Cursul al doilea al acestei serii este pe 21  noiembrie.
 

    Cei care au facut cursul anul trecut, deja inteleg mai usor fenomenele care se petrec acum.
 
    Evenimentul nefericit din Clubul Colectiv este un jalon al acestei suite de evenimente si este necesar sa intelegem mecanismele dupa care se deruleaza ceea ce se petrece in aceasta perioada. Nu este nevoie de si mai multa suferinta. Trezirea noastra ne protejeaza si pe noi si pe ceilalti.
 
    Daca la seminarii vom vorbi despre ce s-a intamplat sambata, la cursuri vom putea analiza in detaliu cum se produc acum aceste evenimente si cum sa facem sa evitam suferinta individuala si de grup, pentru ca se poate, trebuie doar sa vrem!
 
    Aceste informari ne ajuta sa ne cunoastem configuratia subtila si sa invatam sa ne folosim capacitatile si functionalitatile.
 
    Un aspect important al derularii cursurilor si seminariilor din acest an, este  partea de intrebari si raspunsuri, care ne ajuta sa ne clarificam toate zonele nelamurite.
 
    Chiar daca sambata nu s-a mai putut da curs acestui capitol al seminarului nostru in deplasare, din  excursie, meditatia tacita pentru ajutorarea spiritelor care si-au incheiat aceasta existenta in modul cumplit si dureros despre care nu sunt suficiente cuvintele ca sa exprime durerea traita de ei-, in intalnirile noasdtre viitoare vom discuta liber sa ne putem limpezi si trezi cu adevarat.
  
    Atat la seminarul de joi, cat si la cursul de sambata si la urmatoarele noastre intalniri, vom invata sa dam ajutorul cuvenit si celor care pleaca sau au plecat din aceasta lume, dar si celor ramasi in suferinta. In primele intalniri vom lucra pe cvictimele evenimentului de sambata, pentru a le usura suferintele si a ajuta la posibilitatea ca ei sa supraveituiasca,  vindecati si apti sa traiasca cu bucurie viata. 
 
    Este omagiul pe care il putem aduce celor care au trezit constiinta umana prin sacrificiul lor.  Asa putem sa le daruim in continuare iubirea noastra si sa facem ceea ce este necesar pentru o lume plina de lumina, incepand de acum.
 
    Condoleantele si cuvintele noastre sunt prea putine pentru a usura durerea celor care au pierdut fiinte dragi… Si nu oricum… ci in asemenea chinuri si spaime…
 
    Sustinerea sufleteasca a celor ramasi in viata, dar si a celor care participa direct la aceste suferinte, este darul pe care il putem oferi cu intreaga fiinta.