Relaţia Părinţi-Copii – Atelier de Lucru – Joi, 24 August 2017, ora 18:30 – 21:00

Fertilitatea sau Lipsa Ei; Cauze pentru Venirea, Plecarea sau pentru Absența Copiilor

Pregatirea pentru a Deveni Părinte Începe încă din Mica Copilarie

Dragii mei,

Acest subiect deosebit de vast, este o temă de interes major la nivel existenţial planetar, care ne aduce informaţii despre unele dintre cele mai frământate situaţii de viaţă: aspiraţia de a deveni părinte şi cum să fim buni părinţi dupa aceea, în armonie cu copiii noştri.

Se adresează tuturor, începând cu vârsta adolescenţei ( şi adolescenţii pot participa la atelier ) dar şi celor care încă nu au avut sau nu cred că vor mai avea copii, pentru că este important să ne setăm subconştientul în anumite moduri, fie pentru acum, fie pentru viitor.

Evident, este foarte necesar tuturor celor care au copii şi vor să corecteze anumite situaţii din relaţia cu aceştia, dar şi celor care vor să remedieze diferite conflicte interioare sau relaţionale cu părinţii, indiferent de vârsta celor care învată, precum şi indiferent dacă părinţii mai sunt sau nu în această Dimensiune.

Ce ne aduce acest Atelier de Lucru este o premieră educaţională, aceea de a începe formarea ca viitori părinţi şi ca buni părinţi – din perspectivă emoţională, relaţională, dar şi spirituală.

Scopul acestor discuţii este să începem să creem o lume mai bună pentru noi şi pentru copiii noştri, începând de acum şi perfecţionându-ne, pentru ca şi relaţiile familiale să fie armonioase.

Este ceea ce ne dorim cu toţii, dar încă mai traversăm situaţii delicate, relaţii tensionate, o comunicare defectuoasă cu copiii sau cu părinţii noştri, pentru că nu reuşim să depăşim anumite limite din minţile noastre.

Spre aceste soluţionări ne îndreaptă acest Atelier, conceput cu iubire, pentru o lume frumoasă şi armonioasă!

Te aşteptăm cu drag, pe tine şi copilul tău adolescent sau părintele cu care vrei să echilibrezi relaţia!

    Flori Mateescu


Te poți înscrie, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon: 0724.395.496 – Vali
Investiția ta: 70 Ron


Ateliere de Lucru, următoare:
– 31 August – regresii în perioada intrauterină și vindecarea posibilelor traume
– 14 Septembrie – întâlnire cu copilul interior
– 21 Septembrie – factorii blocanţi ai prosperităţii
– 28 Septembrie – atrage şi păstrează prosperitatea