Recunoașterea EGO-ului și Conectarea cu Sinele Superior – Atelier de Lucru – Joi, 20 Iulie 2017, ora 18:30

Pentru a putea vorbi despre cele două instanțe – Ego și Sine Superior – este necesar să le definim, astfel încât să ne fie clar în minte la ce ne referim, ele fiind aspecte identitare, doar că în dimensiuni diferite.

Înaintea căderii din Grație, ființele erau în comuniune cu Creatorul, comunicând cu Acesta prin Sinele Superior sau Sinele Divin, funcție de cum îl știți ca denumire.
În esență, această structură a Sinelui Divin sau Sine Superior se referă la partea divină din noi, Scânteia Divină sau Spiritul Divin, practic acea scânteie de divinitate care ne face ființe vii, parte animată a Creației.
Această structură este cea prin care se face legătura cu Dumnezeu, fiind o componentă de vibrație superioară, care există în fiecare dintre noi, în interiorul inimii, denumită ca peaces maker-ul omului, de unde pornește impulsul acțiunii cardiace.
Sinele Superior sau Divin ori Scânteia Divină sau Spiritul – cum vreți să o denumiți, reprezintă partea nemuritoare din noi, cea care translează din viața fizică în cea non-fizică și apoi în altă viață fizică și există atâta timp cât există Creația, regăsindu-se la final în însăși Ființa Creatorului, din care s-a și desprins inițial.
Apendicele Spiritului este Sufletul, care se activează în corpul nostru la fiecare venire la viață și care ne însoțește de-a lungul vieții, dându-ne o paletă bogată de posibilități de experimentare.
În lumea 3D, cea care a urmat căderii din Grație, s-a activat o structură numită Ego, care este acea parte a structurii noastre subtile, conținătoare a planului de conștiință individuală. Abia în această lume apare conștiința individuală, respectiv ceea ce cunoaștem ca expresia „Eu sunt”… urmată în obișnuința noastră de numele care ne-a fost atribuit, respectiv o individuare, care ne exprimă unicitatea.
Ego-ul este partea mentală a sufletului nostru, în varianta răsturnată, adică varianta întoarsă la 180 de grade față de structurarea inițială, specifică lumii anterioare căderii din Grație.
Aceasta a fost răsucirea făcută de neascultarea poruncii divine de a nu lua fruct din Pomul Cunoașterii Binelui și Răului, căci acest gest a presupus întoarcerea privirii de la Creator – în sus – la șarpe – în jos, deci acea întoarcere de 180 de grade, despre care spuneam că este exprimată sugestiv prin simboluri de o mare încărcătură în acest pasaj al Genezei.
Ceea ce vreau să transmit este că acest Ego reprezintă o structură strict 3D, fiind și planul comunicării cu lumea de jos, a întunericului, respectiv poarta de intrare în structurile noastre a informațiilor lipsite de lumină – minciună, înșelăciune, orgoliu, frică, etc.
Ego-ul este și cel care ne ține blocați în colivia unor concepții limitative.
El este cel care distorsionează informațiile și le utilizează în modalitățile programului existențial al Dimensiunii a Treia. Pentru că doar aici funcționează.
Ego-ul este cel care ne furnizează scuzele pentru a face sau pentru a nu face ceva, el ne dă iluzia puterii, a supercalității și supervalorizării sau a maximei devalorizări, el ne duce spre varianta de victimă sau cea de agresor – care migrează din una în cealaltă, el ne face să îi criticăm și judecăm, el ne împiedică să facem în noi schimbarea spre unitate, căci acolo își pierde el substanța și influența. De fapt, în unime nu mai există Ego.
Acolo se poate face conexiunea cu Sinele Superior. De fapt, se face reconectarea la Acesta.

Vă aștept cu mult drag la Atelierul de Lucru despre recunoașterea Ego-ului, la cabinetul din Str Piscul Răchitei nr 11, ca să înțelegem mai bine cum funcționează mintea noastră 3D și să învățăm să ne conectăm la mintea 4D.
Te poți înscrie, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon: 0724.395.496 – Vali
Investiția ta: 70 Ron

Cu multă iubire,
Flori Mateescu

Ateliere de Lucru, următoare:
– 27 Iulie – undele cerebrale și psihotronice
– 10 August – sexualitate sacră
– 17 August – alchimizarea relației de cuplu
– 24 August – fertilitatea sau lipsa ei; cauze pentru venirea sau nevenirea copiilor, sau pentru plecarea lor
– 31 August – regresii în perioada intrauterină și vindecarea posibilelor traume