Purificarea Aurei Energetice – Atelier de Lucru – 04 Mai 2017

Ființa umană este alcătuită atât din parte vizibilă, cât și din parte invizibilă ochiului uman.

Partea vizibilă este partea exteriorului fizic, cea pe care o vedem și o identificăm cu persoana.

Partea invizibilă ochiului este compusă din interiorul corpului (organe, oase, mușchi, etc.) și din partea energetică, numită Aură, care conține întreaga structură a programelor noastre de funcționare.
      În această structură invizibilă există niște centri energetici numiți chakre care sunt asemănătoare unor CD-uri cu marginile segmentate în petale.

Chakre-le conțin toate informațiile despre tot ceea ce însemnăm, am fost, suntem sau vom fi … conțin toate programele funcționale, întregul spectru emoțional cât și multe altele…in același timp ele radiază lumină în jurul corpurilor noastre.

Această lumină este numită Aură energetică și poate fi văzută de unele persoane, deși majoritatea oamenilor nu o văd.

În ea apar toate influențele din viața noastră, exterioare și interioare, sub formă de culori și pete luminoase sau întunecate.

Ele pot fi citite și se pot spune multe informații despre persoană.

Ceea ce este îngrijorător, este faptul că de multe ori chakre-le încep să capete anumite culori care indică stări nebenefice și necesită curățări, protecții si armonizări cu mediul și cu persoanele din jur.

Aceste lucruri le învățăm la Atelierul de Lucru despre purificarea Aurei energetice, însoțite de explicații teoretice pe înțelesul tuturor, cât și de exerciții practice, asistate, în urma cărora fiecare să poată să deprindă tehnicile de lucru.

Un specific al Atelierelor noastre este simplitatea tehnicilor aduse la maxim de eficiență cu minim de efort, pe baza însușirii unor noțiuni de bază foarte clare.

Aceste Ateliere se adresează tuturor oamenilor, nu doar celor care doresc să practice ca terapeut.

Conditii de participare :
Inregistrare: pe mail florentina.mateescu8@gmail.com
sau la telefon : 0724.395.496
Locatia: Bucuresti – adresa va fi transmisă ulterior celor înscriși
Investitie: 70 Ron

 

Vă aștept cu mult drag,

Flori Mateescu