Programarea cursului pentru anul 2015 – 2016

 Dragii mei, 
    Pentru că este o cunoaștere neapărat necesară în această perioadă de profunde transformări în interiorul ființei noastre și în manifestarea vieții pe Pământ, reluăm cursul Paradigma Atlantă a Creației.
    Învățăturile acestui curs, însoțite de multe meditații și diferite exerciții transformatoare, ne expun o viziune amplă asupra Creației, explicată întotdeauna prin mecanismele care fac posibilă manifestarea Creației. De asemenea, sunt explicate într-o manieră foarte accesibilă structurile care ne compun, funcționalitatea lor, disfuncțiile și cauzalitățile acestora, interrelațiile dintre structurile noastre, în interiorul ființei, dar și interconectarea cu toate structurile viului planetar și cosmic.
    Informațiile sunt accesate din planul subtil, dar validate de descoperirile științei și învățămintele biblice, toate fiind, de fapt, parte a marii cunoașteri universale, integrale și nu părți separate, clivate de neputința noastră de a le corela și înțelege în ansamblu.
    Limbajul utilizat este accesibil tuturor, iar materialul este conceput astfel încât să parcurgă informațiile de la A la Z, pentru ca fiecare participant, fie absolut începător, fie avansat în cunoașterea esoterică, să poată să savureze învățătura, înțelegând toate conceptele expuse.

    De altfel, acest curs reprezintă o realizare proprie, ca toate cursurile și seminariile pe care le țin, ele fiind expresia multor ani și a zeci de mii de ore de practică bio-, psiho- și hipnoterapeutică și a experienței în cunoașterea psihicului integral, dar și a anatomiei și fiziologiei energetice și fizice, înțelegând mecanismele după care funcționăm și conceptualizând informația într-o formulă transformațoare, plină de iubire.
    Demersurile mele de informare cât mai amplă și utilă cât mai multor persoane, în această perioadă, îmi indică în mod constant necesitatea cunoașterii înformațiilor din paradigma Creației, care facilitează imens înțelegerea procesului pe care îl traversăm în această perioadă cu toții și despre care vorbesc la seminariile lunare despre Valul de  Iubire.
    Dacă mi-aș putea permite să fac o afirmație, aș spune că e obligatoriu să începem să înțelegem Creația, îmbinând armonios  cunoașterea spirituală cu cea științifică și întregindu-ne structurile de OAMENI!
    Pe de altă parte, există liber arbitru și cunoașterea o accesează cine consideră că are nevoie de ea, exprimând intenția de a evolua, de a se conecta la Lumina Divină.
    Puțin diferit de structurarea majorității cursurilor, el se va desfășura pe parcursul unui an școlar, dar într-o variantă care să nu obosească, să nu fie o povară financiară și mai ales, să dea posibilitatea ca informațiile primite să aibă timp să se structureze în ființă. O informare atât de abundentă și de transformatoare acumulată în integralitatea ei în doar câteva zile, poate produce efecte negative în psihicul receptor, iar de aici să apară tulburări sau afecțiuni psihice sau fizice.
    De aceea, întâlnirile noastre vor fi la un interval de șase săptămâni, o zi de sâmbătă, opt ore, de la 10,00 la 18,00, cu două pauze de cafea și una de prânz.
    Costul este 130 lei de persoană, cu bonus 10 pentru plata anticipată, la cabinet sau în contul: RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la Bcr sector 4, Bucuresti, pt  beneficiar Fllorentina Mateescu.
    Programarea cursului pentru anul de învățământ 2015 – 2016 este următoarea:
– 10 0ct. 2015 –  Creația
– 21 nov. 2015 – Lumile de lumină
– 09 ian 2016 – Lumea Golului
– 20 febr. 2016 – Chakrele, anatomie și fiziologie
– 02 apr. 2016 – Nivelele și funcțiunea psihicului
– 07 mai 2016 – Matricile energetice și funcțiunea lor
– 04 iunie 2016 –  Învierea și Înălțarea – programe Christice.
    Dacă simțiți nevoia să transmiteți informația și altor persoane, este în beneficiul tuturor.
    Dacă am inoportunat, îmi cer scuze! Îmi puteți da un mail, cu indicația să șterg adresa, ca să nu mai deranjez pe viitor.
Vă aștept cu sufletul plin de iubire și cu toată dorința de bine tuturor!
Cu mult drag, 
Flori Mateescu