Primirea Lecțiilor de Viață

Fiecare ființă există cu un scop foarte clar – experimentarea a diverse situații, din care se învață anumite lucruri, care cresc potențialul ființei și apoi, prin transferul informației către Ființa Divină, se produce și creșterea acesteia.

Aceasta înseamnă că fiecare dintre noi experimentăm de-a lungul vieților o serie întreagă de posibilități, din care avem de învățat.

La finalul fiecărei vieți, tot ceea ce am trăit se înmagazinează în arhiva spirituală, după cum urmează:
– Lecțiile învățate sunt considerate dosare complete, se sigilează și se depozitează într-o structură unde accesul este interzis. Ele se vor regăsi în primul nivel al psihicului, în infraconștient, în structuri închise, inaccesibile. Forțarea lor poate produce modificări grave în traseul existențial sau în structura psihică a persoanei – până la boli psihice.
– Lecțiile care au fost începute dar neterminate, soluționate incomplet sau incorect, se arhivează și ele în spirit – între vieți, urmând să fie repartizate nivelului psihic al inconștientului. Acestea pot fi accesate prin diverse tehnici, cea mai utilizată fiind transa regresivă ( detalii ample în cartea mea – „Cartea Trecerii”, care a fost reeditată și poate fi procurată din librării ).
– În spațiul subconștientului se găsesc lecțiile în derulare, de care încă nu suntem conștienți.
– Cele mai puține informații despre lecțiile de viață sunt în planul conștient.

Lecțiile de viață se reiau până când se învață.

Repetarea lor o regăsim în evenimente de viață, care au un tipar similar și ne dau senzația unei învârtiri în cerc, căci ne tot întoarcem la un anumit model de experimentare și nu reușim să ieșim din el.

Dar se poate și putem să învățăm să traversăm lecțiile de viață in mod conștient și chiar fără suferință.

Dacă dorești să afli și să înveți mai multe: http://www.florentinamateescu.ro/atelier-de-lucru-intalnire-cu-ghizii-de-lumina-aflarea-lectiilor-de-viata-si-misiunii-joi-01-iunie-2017-ora-1830/

 

Cu mult drag,

           Flori Mateescu