Povestea Timpului II

 

Acum a sosit timpul ieșirii din această scenă, matrice, din programul 3D, căci fiecare dimensiune este asemenea unui an școlar, care are o programă școlară și trec mai departe cei care absolvă anul.

În școala vieții, lecțiile învățate se înscriu în structura noastră energetică și această amprentă face posibilă trecerea la următorul nivel.

Nu se poate trece ca în școala terestră, cu diverse aranjamente defavorabile celui în cauză, de fapt, căci nu sunt deloc educative și constructive, ba chiar descalifică.

Deeeeci:

Suntem în perioada de găsire a Porții.

Se desfășoară un amplu program de Trezire.

Multă lume s-a trezit spiritual și a început demersurile de evoluție conștientă.

Se trece conștient din planul existențial 3D în cel 4D.

Dacă ar fi să ne imaginăm un drum tridimensional, am defini momentul acum ca finalul unui traseu orizontal, care a reprezentat experiența 3D; drumul în jos, este spre lumea întunecată, iar cel în sus, spre Lumea de Lumină.

Teoretic, fiind la capătul drumului, înapoi nu avem cum să o luăm – căci am merge spre Evul Mediu; înainte – e drum închis, căci s-a terminat programul 3D, care se desfășura pe acest nivel; în jos – ne gândim că nu ne-ar plăcea să ajungem în lumea întunericului, unde totul este suferință, pentru că acest gen de lecții le presupune acel nivel; cu alte cuvinte, normalitatea este să o luăm în sus…

Pentru lumea întunericului, normalitatea este să o luăm în jos, căci altfel ea ar fi nevoită să își găsească altă sursă de hrană, alți sclavi, alte ființe influențate în toate manierele posibile pentru a fi atât de manipulabile cum este omul 3D.

Și atunci, mai există o alternativă: nu suntem la un capăt de drum, ci la o bifurcație – un drum duce în sus și unul în jos.

În sus începe manifestarea luminică, începem să ne descărcăm de toate modificările negative operate în structurile noastre genetice, matriceale, informaționale, emoționale, psihice, etc. Eliberând acest balast, ne este ușurată urcarea și putem începe să ne încadrăm în zona ființelor bioluminiscente și mai mult și mai sus de atât.

Adică se face prima separare majoră și foarte necesară – ieșirea de sub conducerea malefică, instituită pe Pământ.

În jos este drumul în care se pierde orice drept, se pierde sufletul, care începe să experimenteze maximumul de suferință, pentru că, fără aceste lecții se pare că oamenii nu înțeleg diferența dintre lumină și întuneric.

Au existat planete pe care alegerea a fost a întunericului. Humanii s-au lăsat trași în jos și purtați prin toate meandrele tenebrelor, să îşi poată însuși acest spectru existențial.

Ceea ce se petrece acum pe planetă este ceea ce tot pregătesc cei întunecați, folosind orice mijloace nedrepte, malefice de-a dreptul, pentru a prelua în totalitate conducerea planetară.

Iar lumea, în marea majoritate acceptă fiecare pas negativ cu naivitatea unui copil care crede că dacă nu e rău de tot, atunci e încă bine. Sau încă se așteaptă să vină cineva din exterior, cu o forță mare, Mesia, care să schimbe totul, fără ca oamenii să facă vreun efort măcar de a înțelege ce se întâmplă și încotro merge lumea lor.

Pentru urcarea în 4D este necesar să ne trezim din letargie și să lucrăm cu noi înșine.

Pentru coborârea în lumea întunericului, se poate dormita și aștepta să ne rezolve altcineva problemele.

Iar acum, ne putem întoarce în povestea timpului, cum am și ieșit:

Deeeeci:

Timpul a existat și există doar în 3D.

Este suportul informațional al programului pe care Creatorul l-a scris când a conceput Creația Sa.

În lumea Întunericului – se intră în eternitate – dar este eternitatea suferinței sufletului, cu cele mai grele apăsări și dureri. Se trăiesc lucruri pe care doar mintea diabolică le poate imagina.

Ceea ce a răzbătut pe Pământ ca război, inchiziție, tortură, etc sunt doar ecouri incomplete.

În lumea de lumină se dizolvă timpul, nu chiar de la începutul accesului nostru, căci încă vom fi fizici. Dar va dispărea, la un moment dat.

 

Cu mult drag,
  Flori Mateescu
Bioenergoterapie, Psihoterapie, Hipnoză şi NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!