POTRIVIT MOMENTULUI

 

Într-o perioadă în care structurile din jurul nostru se modifică, in care multe relații devin tot mai tensionate, se despart oameni care sunt impreuna de mulți ani, nesiguranța și disconfortul sunt tot mai pregnante, nedreptățile se înmulțesc în toate direcțiile și pe toate nivelele, apar boli noi, necunoscute sau se descopera boli grele la din ce în ce mai mulți oameni, apar blocaje de tot felul, posibilitatea de cumpărare scade, educația este în mare cumpănă, frici din cele mai variate game se manifestă peste tot… … … ce crezi că este de făcut?

Crezi că situația se va rezolva de la sine? Sau, speri că va veni cineva, de undeva, nu se știe clar nici cine și nici de unde, care va redresa situația?

Ar trebui să vină cineva din cosmos să redreseze situația de pe Pământ? Ar avea vreun efect?

Presupune că găsești o casă cu multă mizerie în ea…te apuci și faci curat…cât va rezista curățenia, dacă nu o întreții? Și dacă cei care locuiesc acolo nu își schimbă obiceiurile?

Ar trebui să vină cineva să ne ajute în permanență? Să ne facă curat?

Ție ți-ar plăcea rolul de menajeră galactică? Să mergi și să tot faci curat undeva unde ființele trăiesc fără curățenie?

Dar, dacă ar veni cineva de pe Pământ, ce crezi că ar putea face ca să se redreseze situația?

Tu ce ai face?

Te-ai erija în Judecător și i-ai extermina pe ceilalți?
( …vorbim de o populație de șapte miliarde și jumătate… care este în creștere exponențială, că nu fac copii doar 10 oameni intr-o generație; face un miliard, copii; adică se crește cu jumătate de miliard pe generație…)

Dacă ar veni Mesia, ce crezi că ar avea de făcut ca să schimbe situația și să creeze condițiile unei vieți frumoase? O viață pe care o meriți și tu și copiii și nepoții tăi! Și toți oamenii Pământului!

TU ce ai face dacă ai fi Mesia?

Acum două mii de ani, Iisus a venit să ne învețe o Cale.

Toți avatarii au făcut aceasta.

Câți oameni sunt pe Cale?

Și ce înseamnă aceasta?

De ce au venit Iisus și toți avatarii? Te-ai întrebat?

De ce exiști? Te-ai întrebat?

Dar încotro mergi? Te-ai întrebat?

Crezi că ai nevoie de cineva care să vină de undeva și să îți rezolve treburile și să creeze o societate minunată pentru tine? Sau accepți că ești o ființă magnifică și cu o paletă extraordinar de bogată de abilități și posibilități și să îți creezi tu singur viața pe care o dorești?

Nu știu ce crezi TU…dar eu cred că TU ALEGI!!!

Cu toată dragostea pentru TINE și pentru această CREAȚIE DESĂVÂRȘITĂ, pe care ți-ar plăcea deosebit de mult să o cunoști.

Flori Mateescu