Portalul Spre Cealaltă Dimensiune

Născuți în povestea unei lumi a suferinței, gândim că Terra este o planetă-școală pentru unii, iar pentru alţii chiar o planetă-închisoare, unde sunt captivi și nu au cum să scape.

Dacă e planetă-școală este mai ușor de acceptat programul de suferință și conceptul potrivit căruia am venit aici să ne învățăm lecțiile de viață, după care ar urma, în mod firesc, plecarea în zonele astrale unde avem izvoarele.

Am putea gândi, însă, că toate planetele sunt planete-școală, ele însele fiind niște ființe vii, cu structurile lor și cu propria lor evoluție.

Și, în mod legic, fiecare ființă se duce să își învețe lecțiile acolo unde le poate învăța – că și la școli alegem să mergem funcție de lecțiile pe care ni le oferă – deci, cei veniți pe Terra au de învățat lecțiile de aici…inclusiv planeta!…care evoluează și ea odată cu noi, în ritmul și programul ei, dar și ea, ca toate entitățile create, mai mici sau mai mari, are un program evolutiv, căci nimic nu este static, nimic nu rămâne în nemișcare, ci totul evoluează.

Așadar și această planetă-școală-Terra, evoluează conform unui plan prestabilit. Iar noi, locuitorii ei, am venit aici să învățăm lecțiile pe care ea ni le poate oferi.

Ceea ce este mai puțin discutat, este faptul că Terra a avut un program de existență și evoluție foarte clar stabilit, la fel cum și noi oamenii l-am avut pe al nostru și l-am trăit fie că ne-a plăcut sau nu!

Urmarea firească a fost evoluția care ne-a adus în acest MOMENT SACRU, în care se poate spune că omenirea a ajuns la punctul de a absolvi dimensiunea a treia ( 3D ) și se pregătește să treacă pragul spre cea de-a patra dimensiune ( 4D )!

În 18 Februarie 2018, în zona Boziorului, s-a deschis PORTALUL TRECERII!!! Este un fenomen pentru care s-au făcut rugăciuni și ritualuri, comunicări cu planul subtil, meditații și contemplații mii de ani.

Au fost nenumărați oameni care și-au dedicat viața exact acestui moment în care POARTA demult închisă în urma oamenilor să se redeschidă, pentru a da voie Urcării în Grație.

Este un pas decisiv la nivel planetar.

Este inaugurarea unui nou plan existențial, cu programul său clar definit, pentru care este necesar să fim pregătiți înaintea TRECERII prin PORTĂ!

TRECEREA nu este doar un moment, ci mai degrabă un proces care va dura atât cât este nevoie ca toată lumea să fie selecționată vibrațional și să se facă transferurile spre următorul plan al vieții, specific fiecăruia.

Dar, despre acestea, când ne vom reauzi printre clinchete de cuvinte…

 

Cu multă iubire,

                     Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!