Portalul de Trecere în Dimensiunea a Patra ( 4D )

În atmosfera de poveste a Boziorului, ne-am întâlnit pentru încă o tabără cu oameni minunați, deciși să aducă lumina în structurile lor.

Mai fusese o tabără cu câteva luni în urmă, când ne-au vizitat puzderie de entități luminoase, surprinse de aparatele foto – mii de sfere luminoase, care participau cu noi la magia transformărilor interioare, care ne schimbă viețile în bine.

Dar acum ni se transmisese că scopul taberei depășește cadrul obișnuit al lucrului cu comunicarea, motiv pentru care am schimbat întreaga configurație a cursului pe care l-am parcurs împreună, traversând timpi milenari și spații planetare, plonjând în profunzimea ființelor noastre, unde ne-am întâlnit cu aspecte nebănuite din vechile noastre configurări.

Alături de noi, susținând procesele de intensă reprogramare neuro-lingvistică, dar și pe cele de conștientizare – care au continuat și se vor mai manifesta multă vreme și după tabără, în viețile participanților – au venit Străbunii, în grupuri mari, cu multe entități de lumină, cu Marele Zamolxe, cu lupii dacici, cu Înțelepții, Blajinii, dar și Sfinții și Arhanghelii și Iisus cu Maica Domnului, care ne-au călăuzit pașii, în ultima zi a taberei, 18 februarie 2018 – o zi de vibrație 22, de Maestru, spre Portalul de Trecere în 4D.

A fost o zi așteptată de milenii…şi un eveniment pentru care s-au făcut rugăciuni, ritualuri și multe străduințe ca să se poată petrece…mii de ani de rugăciuni!…

Și iată că, în miraculoasa atmosferă de la Bozioru, în Țara Sfântă a Luanei, unde era închis vechiul portal – cel al ieșirii din Grație, s-a deschis mult așteptata POARTĂ!  Într-o zi de vibrație 22!!!

În atmosfera copleșitoare creată de atâtea prezențe magnifice, s-a constituit ALAIUL, compus din toți cei al căror suflet a auzit chemarea, a început călătoria spre Mult doritul Portal, care ne dă șansa REINTRĂRII ÎN GRAȚIE!

Fulgi de nea se așterneau pe umerii noștri, aducând puritatea și purificarea, înaintea ajungerii la POARTĂ.

Acolo, fiecare era repartizat în funcție de nivelul vibrațional la care a ajuns, după munca cu sine însuși și implicarea în acest proces amplu de metamorfozare interioară și energetică. Unii au trecut cu un pas, dincolo, alții au fost așezați în zonele de așteptare de la intrare, pentru a continua purificarea ( susținuți de Înțelepți ) și pentru a putea accede următorul plan vibrațional, cel al echilibrării, în noul Plan Mintal, care conține noile Programe de CONȘTIENTIZARE și IUBIRE NECONDIȚIONATĂ.

Sunt planuri existențiale diferite, cel de 3D și cel de 4D, cu programe specifice și cu cadre aparte de manifestare.

Ceea ce ne-a fost dat ca DAR URIAȘ – A FOST ȘANSA DE A FI ACOLO!!! ȘI ATUNCI, CÂND S-A DESCHIS PORTALUL!!! ȘI SUSȚINUȚI DE O ÎNTREAGĂ PLEIADĂ FANTASTICĂ DE ENTITĂȚI LUMINOASE ALE LOCULUI, DAR ȘI ALE PLANETEI!!!

E O ȘANSĂ ISTORICĂ!!! ȘI UN MOMENT ISTORIC, ÎN CARE OMENIREA A PRIMIT ACCEPTUL ÎNTOARCERII ÎN GRAȚIE!!!

Și este – cu adevărat – momentul de început al ÎNTOARCERII NOASTRE LA LUMINĂ!!!

Se lucrează în noi toți și se produc modificări remarcabile! Și sincronicități! Se schimbă coordonate în viețile noastre!

Suntem pe CALE!!!

TOȚI!!!

PENTRU TOȚI!!!

Și sunt fericită că am putut fi mesagerul acestei minuni petrecute în viețile noastre și să vă transmit că drumul este deschis!

Și să vă invit să pășiți în CALEA REALĂ A REDEVENIRII NOASTRE UMANE!!! Pentru care ne străduim în fiecare clipă a vieții!…

 

Cu multă iubire,

               Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!