PLANUL TRIDIMENSIONAL

 

terra-vista-do-espaco     Pentru că scurtele noastre incursiuni în modelul Creaţiei ne-au dat posibilitatea să înţelegem existenţa a o multitudine de planuri, fiecare având programul său de evoluţie, este cazul să vorbim puţin despre planul tridimensional, respectiv cadrul în care ne-am manifestat noi existenţele până acum, pe Terra.

     În primul rând, planul sau nivelul tridimensional (3D) este un spaţiu mai generos, desfăşurat pe mai multe subniveluri, de la 7 (-7,2) până la +13.

     Această structurare cuprinde şi extremele, adică vibraţiile maximale care se pot manifesta în 3D, fără ca acestea să fie la fel de numeroase ca şi cele native 3D.

     Ce înseamnă aceasta?

     În planul 3D, care este un plan al manifestării materiei, preponderenţa existenţială este a fiinţelor fizice, în special a celor aflate pe traseul evoluţiei. Însă, pe lângă acestea, coexistă şi fiinţe non-fizice, cu rol de ghidare, ale căror vibraţii se încadrează fie în gama negativă, fie în plaja superioară de vibraţii perceptibile în 3D.

     Fiinţele non-fizice au anumite direcţii de acţiune, respectiv: cele din subnivelurile negative, fiind cele pe care le numim „întunecate”, împing în sus, spre Divinitate, fiinţele aflate pe traseul evolutiv, iar cele luminoase, aflate pe treptele superioare, le trag în sus.

     În esenţă, direcţia este aceeaşi, în sus, spre Dumnezeu, având ghidaj în avangardă şi în ariergardă, fiinţe non-fizice, de regulă, care au atribuţii speciale şi specifice, faţă de poziţia în care sunt.

     Ceea ce vom face în continuare, este să explicăm, pe cât posibil, cât mai pe înţeles, cum funcţionează această structurare şi ierarhie.

     De aceea am redeschis Școala Atlantă, care este o Școală a Regăsirii ca să parcurgem împreună pașii spre noi înșine, învățând ceea ce străbunii știau și transmiteau în Școlile de Mistere…

Cu mult drag,
              Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!

 

Lasă un răspuns