Paradigma Creatiei, anul II – program

    Dragii mei dragi si apropiati sufletului,
    Va anunt cu drag programul de intalniri pentru anul II de studiu, in care vom accesa functiunile din planul subtil, lucrand foarte mult practic.
 
    Asa cum stiti deja, Cursul 1 a fost pe 31 oct. 2015, in excursia de la Salina Ocnele Mari, unde am si lucrat pe reconfigurarea matriceala, continuand procesul inceput pe 5 octombrie, in excursia de la Bozioru.

 
     Cursul 2 – 12 dec. 2015 – Lucru cu pamantul, pietrele si cristalele – citit in pamant si in piatra si lucru cu cristalele – curatare, programare, deprogramare, conexiune si lectura din cristale. Va sugerez sa aveti propriile cristale, indiferent de marimea lor, de culoare sau proprietati, pentru ca fiecare va lucra doar cu propriul cristal.
 
    Cursul 3 – 30 ian. 2016, – Lucrul cu apa, inclusiv apa din noi, cu cristalele de gheata, memoria apei, citim in apele Terrei.
 
    Cursul 4 – ,12 mart. 2016, -Lucrul cu Focul , inclusiv focul interior, flacari, vulcani, magma, Foc Sacru. Eliberarea de focul 3D, focul fiind elementul planului emotional.
 
     Cursul 5 – 30 apr. 2016, – Conectarea la plante si comunicarea cu ele, eventual plantare de copaci sau rasaduri (ori plante pentru acasa – daca facem la cabinet). Intentia este sa facem o excursie in natura si sa invatam sa ascultam plantele si a le transmitem informatii si cum se face aceasta.
 
    Cursul 6 – 28 mai 2016 – Comunicarea cu regnul animal. Excursie la Gradina Zoologica. Impresii la padure, la iarba verde.
 
    Cursul 7 – 25 iunie 2016, – Comunicarea telepatica, citirea gandurilor si starilor, inductii pozitive.
 
    Va astept cu mult drag,
    Flori Mateescu