Paradigma Atlanta a Creatiei – Anul 2

  Dragii mei, 
    Iată că a sosit timpul revederii. 
    Din 31 octombrie reluăm cursurile din Paradigma Creației, anul II cu un program minunat, care ne va ajuta să ne regăsim, să lucrăm cu noi înșine și să ne amintim cine și cum suntem.
    Așa cum am promis de la anul I al seriei, vom avea mult de lucru practic, fără ca aceasta să reprezinte vreun impediment pentru cineva. Ne reamintim, facem multe meditații, multe joculețe, multe conexiuni, folosim energia mâinilor noastre, a gândurilor, învățăm să ne controlăm gândurile și să ne protejăm mintea… o sumedenie de exerciții, multe în aer liber, în natură, acolo unde ne poartă pașii lecția noastră.

    De aceea, chiar prima noastră întâlnire va fi într-un loc deosebit, la Salina Ocnele Mari, din Râmnicu Vâlcea, aripa nou deschisă, pe care nu cred că a avut multă lume ocazia să o viziteze.
    Deschidem seria noastră de cursuri cu legătura cu Pământul și cu cristalele de sare, la care vom învăța să ne conectăm.
    Vom merge cu autocarul și vom poposi în salină atâta timp cât ne va permite programul de vizitare, după care ne întoarcem acasă.
    Fiind vorba despre o excursie, poate veni oricine, căci este posibil șă ne plimbăm prin incinta uriasă, să se stea în multe din locurile amenajate deosebit, chiar în timp ce se face meditație de către cei din anul II, fără să existe vreo rezervă pentru participarea la meditație a oricui dorește.
    De aceea, puteți lua cu voi persoane dragi, ca și persoane care au nevoie de inhalații saline, extraordinar de benefice pentru multe afecțiuni, dar și un bun tratament imunologic, util oricui.
    Afecțiunile pulmonare, respiratorii, dar și multe altele pot fi ușurate prin vizitarea și staționarea un timp în salină.
    Să nu uităm că sarea curăță energetic cu o foarte mare eficiență!!!
    Deci, prețul va fi tot 130 de lei, așa cum știm de la anul I de curs.
    În preț este inclus transportul, intrarea la salină, staționarea pentru meditație și seminariile pe care le vom face pe drum și în salină.
    Înscrierile se fac până pe 15 octombrie, iar plățile până cel târziu pe 25 octombrie.
 
   Plata se face fie la mine, la cabinet, fie în contul: RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4, Bucuresti, pentru beneficiar Florentina Mateescu.  Pentru plata în cont, vă rog să îmi trimiteți mail cu confirmarea plății, atașând copia documentului de plată.
 
    Pot să vă mai spun că suntem chiar iubiți de Dumnezeu să ne putem întâlni și lucra într-o perioadă atât de bogată, de magică și să ne umplem și noi de magia latentă din noi!
    Vă aștept cu mult drag!
    Flori Mateescu