MODALITĂŢI DE ABORDARE FOLOSITE DE CĂTRE FIINŢELE ÎNTUNECATE

64759_10150597079952634_795321948_n

Aşa cum spuneam, nimeni nu dă din propriul suflet conştient şi gratuit.
Fiinţele întunecate se hrănesc cu suflete. Pentru aceea, trebuie să găsească modalităţi prin care să determine oamenii să cedeze din suflet.
Inteligenţa Divină a găsit şi această variantă de funcţionare: omul este dotat cu suflet şi îşi doreşte ceea ce nu poate avea; diavolul nu are suflet, dar are anumite puteri, pe care le poate folosi pentru a obţine nişte efecte (dorite de om). Amândoi au nevoie de suflet: omul, ca să trăiască, diavolul ca să mănânce (până la un punct, pe care îl vom analiza).
Deci, omul, ca să obţină ceea ce îşi doreşte, cere şi primeşte, dar, evident, plăteşte pentru ce primeşte, chiar dacă nu îi spune nimeni asta. Însă, în natură, totul trebuie să păstreze echilibrul; iar omul care cere, trebuie să fie conştient că, în schimbul a ceea ce a primit, va trebui să pună ceva în schimb… doar naivitatea îl face să creadă că e atât de deştept încât a obţinut ce a vrut, rapid, fără efort şi GRATIS!!!… În timp, însă, vede cât a fost de gratuit ajutorul…
Diavolul, pentru nevoile zilnice, are nevoie de părticele de suflet, din care consumă o anumită perioadă. Când i se termină hrana, generează în om nevoia unei noi solicitări… pentru care iar va plăti cu suflet…

…Şi uite aşa, cei care se cred puternici că invocă puterile întunericului, ajung să se împuţineze ca oameni şi, uneori, se pierd atât de tare, încât schimbă domiciliul terestru cu iadul, unde devin sclavi ai întunericului.
Cei care ştiu aceasta, vând sufletele altora din neam, în general a celor nenăscuţi, ca să facă plata, dar nu din sufletul propriu. Ajung în timp, însă, să se facă schimb între ei şi cei al căror suflet l-au vândut –  în varianta cea mai simplă… sau să fie un întreg şir de transferuri, lipiri, dezlipiri de suflete, vânzări şi recuperări.
Diavolii consumă şi ei funcţie de mărimea, gradul, activitatea lor. Cei din vârful ierarhiei vânează foarte rar; ei, de regulă, primesc de la trupaşi.
Pentru aceasta, se caută fie fiinţe cu sufletul mare, care sunt, atacate prin persoane din anturaj, fie se fac insinuări perfide în minţile celor mai sensibili: li se sugerează să omoare pe cineva sau să se sinucidă.
Războaiele sunt o sursă bogată de suflete, pentru că oamenii mor brusc şi nu au mereu protecţie spirituală.
Deci, iată că, sunt şi entităţile din lumea întunecată interesate de războaie. În plan fizic, gazdele celor întunecaţi pun la cale războaie…
                                                                   Florentina Mateescu

Lasă un răspuns