M A T R I C E A   Ţ Ă R I I      

 

Matricea ţării este cea constituită în vechime, „citită” practic, de Marea Preoteasă Marra-aia, când a călcat prima oară pe acest Pământ Sacru.

Ea a găsit formula cea mai apropiată de expresia  lecţiilor de viaţă, cât şi a programului de existenţă pe care îl oferea Matricea Ţării.

Despre ce este vorba?

Destinul de Oameni- Lupi… Calea Dragonului?…

Matricea Ţării noastre este a plinului

Aceasta este cea mai ocultată informaţie de pe glob!

A plinului care are acumulate lecţiile de viaţă şi le dă în exterior… Pentru că, într-o lume nouă, care funcţiona după un program emoţional, era nevoie de ceva sau cineva care să îndrume… să arate sensul… în planul fizic, vizibil… deci, mai mult decât ghizii spirituali din planurile subtile, care ghidează dintotdeauna…

 

Cu alte cuvinte, când s-a hotărât începerea vieţii pe Terra, au fost aduse formele de viaţă despre care ştim cu toţii. Ştim că Axus Mundi, deci legătura Energetică cu Sursa Divină, este conectat în ţara noastră.

Fiecare corp format are un string, o legătură energetică cu structurile anterioare ale sale, dar şi cu cele care vin după sine (vibraţional).

Legăturile cu structura superioară vibraţional sunt mai luminoase, iar cele cu structura inferioară vibraţional, sunt mai întunecate; luminozitatea lor reflectă nivelul vibraţional (care ne influenţează pe fiecare, aducând în vecinătatea noastră, dar şi în noi, îngerii şi demonii).

Dacă vrem, putem să ne imaginăm un şirag de mărgele prinse la o oarecare distanţă între ele. (Ar fi distanţa phi, 0.618 unităţi în direcţia creşterii densificării corpurilor, respectiv a scăderii nivelului vibraţional şi distanţa Phi, adică 1.618 unităţi, în sensul creşterii vibraţiei, pe traseul întoarcerii la Dumnezeu). Mărgelele sunt structurile formate pentru a urma un set de lecţii,(uni- şi pluriversuri, galaxii, planete, oameni, animale, plante, minerale…), iar conexiunile dintre ele sunt legături care le ţin ancorate în această configuraţie imensă, care pleacă de la Dumnezeu şi se întoarce tot la El.

Pe acest şirag, legătura cu planul superior a intrat pe teritoriul românesc, ieşind printr-un pol opus şi mergând mai departe, unde, după distanţa stabilită, va avea ancorat un alt corp… şi aşa mai departe…

Potrivit fizicii cosmice, distanţa dintre … planete, să spunem, este inegală. Dacă ar fi să ne deplasăm cu o viteză constantă de la o planetă până la următoarea din şir (în situaţia ideală când ar fi aliniate), nu am parcurge distanţa în acelaşi timp. Aceasta înseamnă că sunt distanţe diferite. Şi aşa sunt. Ele urmează, la scară cosmică, şirul lui Fibonacci, doar raporturile dintre ele dau numărul de aur, phi sau Phi.

Potrivit planului spiritual, mediile vibraţionale dintre două corpuri succesive sunt diferite, deci şi viteza de deplasare va fi diferită. Acest lucru este exprimat şi de Einstein în Teoria Relativităţii.

 

Deci, revenind la conexiunile terestre, în România de azi este conectat Axus Mundi,… după care au tot venit de-a lungul timpului tot felul de… grupuri, care îşi doreau să stăpânească lumea terestră,…

Pe această legătură cu planul galactic, s-a făcut şi colonizarea Terrei. Cei care au venit pe Pământ, au adus pe aceste meleaguri Seminţele Vieţii, ca şi tot ceea ce este necesar supravieţuirii. Evident, şi cunoaşterea lor, lăsată moştenire străbunilor noştri.

Cred că acum ar fi timpul să vorbim puţin şi despre străbunii noştri uriaşi, pentru că este un subiect despre care ar fi indicat să povestim.

Dar, pentru aceasta, ar fi necesar să mai facem o mică incursiune în lumea fizicii… sau să ne amintim despre subiectele discutate de noi în Cartea Trecerii şi în Jurnalul Spiritual, dar şi în „Ipoteze despre dinozauri”.

Este vorba despre diferenţele dintre structurile aflate pe nivele vibraţionale diferite.

Deja ştim că totul în Univers, în Planul Creaţiei, este ENERGIEMateria este energie. Desigur,informaţionalizată, ca şi întreaga Creaţie.

Ce face diferenţa între o structură energo-informaţională şi alta?

Algoritmul de manifestare a particulelor sau undelor de energie!

El este cel care configurează o anumită structură,  imprimă o viteză de deplasare, o lungime de undă, care dă şi o anumită culoare, o luminozitate, o intensitate cromatică, o sonoritate a mişcării, o anumită modulaţie a deplasării ondulatorii a undelor (cam ca firul apelor râurilor) etc.

Ce face diferenţa care separă planurile?

Viteza de deplasare a particulelor!

Cu cât planurile vibraţionale sunt mai înalte, cu atât viteza de deplasare a particulelor, respectiv, undelor, este mai mare şi se manifestă într-un spaţiu mai generos; cu cât energia devine mai grosieră, scade viteza de deplasare a cuantelor, ca şi distanţa dintre particule. Rezultanta este că se densifică energia, dând ceea ce noi cunoaştem ca materie. Un efect al acestei situaţii este mărimea corpului: unde spatiile interatomice sunt mici, energia este densificată şi corpurile sunt mai mici, atracţia dintre particulele componente, dar şi a mediului, fiind mai mare. Este cazul lumii fizice.

Cu cât creşte vibraţia, scade atracţia (spiritual se produce şi detaşarea), iar distanţa dintre particule creşte, ducând şi la o rarefiere a structurilor, care cresc proporţional în dimensiuni (măsurabile fizic).

Cum s-a aplicat acest lucru lumii terestre?

Când s-a venit pe Pământ, atracţia gravitaţională era alta, mai mică, pentru că şi Terra avea o vibraţie mai înaltă. Terra 3D s-a format din Terra 4D, care cobora din Terra 5D…

Deci, având o vibraţie mai înaltă, avea volumul mai mare, pentru că gravitaţia era mai mică. La o gravitaţie mai mică, ceea ce era pe Terra fie era auric, deci non-fizic, cum era când s-a coborât din 5 în 4D, fie fizic cu non-fizic, în 4D, când miezul fiinţei a început să se densifice, aura rămânând non-fizică, echilibrând energiile astrale, subtile, cu cele fizice, grosiere.

Acest lucru este valabil şi pentru planetă, nu doar pentru viul de pe ea.

Şi acum, în jurul corpului fizic al planetei există (ca şi la oameni), un corp auric, luminos, de vibraţie 4D, înconjurat de un altul şi mai luminos, de vibraţie 5D… … …

La coborârea planetei din 4D în 3D,  planeta a traversat o perioadă îndelungată de implementare a codurilor sau algoritmilor specifici lumii materiale. Viul planetar avea structură preponderent non-fizică, ceea ce îi prmitea alipirea prin intenţie de planeta gazdă.

Dificultatea trecerii de la o structură non-fizică la una fizică a fost marcată de modificarea stărilor de manifestare specifice fiecărui plan vibraţional şi obţinute prin algoritmii de lucru din programele de funcţionare.

 

Coborârea planetei în planul 2D, apoi 1D, s-a făcut în paralel cu implementarea codurilor existenţiale specifice fiecărui moment de existenţă.

La reluarea traseului ascensional, începând cu primul nivel al Creaţiei, se manifestau lecţiile de viaţă specifice fiecărui plan vibraţional.

Dacă ne întrebăm, da, Pământul a coborât şi în vibraţiile 2 şi 1, după care sunt planurile vibraţionale negative, non-fizice. Acestea au rolul de a împinge toate structurile spre evoluţie, arătând lecţiile dureroase ale involuţiei, zise ale căderii energetice şi nu doar.

Pe scara evoluţiei, planul 1 este Începutul de drum, considerat Momentul Fiinţării, al naşterii Planetei, şi apoi a primelor forme de viaţă, unicelulare şi cu o fiziologie relativ asemănătoare la toate speciile de fiinţe unicelulare; prin această perioadă de formare planeta a gravitat o foarte lungă perioadă geologică.

Prin experimentări, coloniile de fiinţe unicelulare au constatat că este mai prielnică existenţa în grup, iar apoi, că uniunile de celule, specializate în câte un serviciu adus grupului colonial, lucrează mai bine, ceea ce a dus la formarea de organisme pluricelulare din ce în ce mai complexe, care au dobândit organe, aparate şi sisteme, cu anatomie şi fiziologie specifică, bine integrate în organism, care era un întreg.

Acest proces a reprezentat activitatea celui de-al doilea plan vibraţional, al performării şi diversificării formelor viului, care, ca şi primul, a parcurs perioade geologice lungi.

În al treilea plan vibraţional a început experimentarea emoţională, (fiind planul deja parcurs până acum de planetă şi de o mare parte a oamenilor şi a altor structuri ale viului).

În acest timp, coexistă pe Terra, desigur şi structurile superioare vibraţional, care trag în susdimensiunile mai mici, orientându-le spre evoluţie, spre întoarcerea la Sursă. (Practic, 2 l-a tras pe 1, 3 pe 2, 4 pe 3 şi aşa mai departe… ele fiind aşezate… cam… ca foile de ceapă, una în jurul celeilalte!).

Asta ne face să înţelegem, din perspectivă fizică, cum corpul cu vibraţie mai mică are şi dimensiune mai mică şi cel cu vibraţie mai mare, are dimensiune mai mare, că îl înconjoară pe cel cu vibraţie mai grosieră.

Apariţia giganţilor din epoca dinozaurilor a fost favorizată de câmpul gravitaţional terestru, mai scăzut în acea perioadă, comparativ cu cel din prezent. O astfel de valoare a câmpului genera necesitatea ca fiinţele fizice,  care trăiau deasupra pământului să aibă o masă mare, ca să compenseze valoarea gravitaţiei. (O masă mică nu ar fi fixat pe Pământ aceste vieţuitoare, ci ar fi fost posibil ca ele să zboare în spaţiul cosmic…), ceea ce a permis aducerea pe Pământ a unor embrioni ai unor fiinţe cu dimensiuni deosebit de mari.

 

De ce „reptile uriaşe” şi nu … pui de raţă??!

Pentru că reptilele sunt fiinţe bătrâne în galaxia noastră, chiar în Universul nostru, în colţul nostru de cosmos, ele fiind cele mai reprezentative pentru lumea 3D, ceea ce face ca viaţa 3D să înceapă cu aceste fiinţe.

Finalizarea  lecţiilor planului 3D, duce la dispariţia lor din respectivul plan şi mutarea în următorul plan 3D, deschis în spaţiul altei planete.

Aşa cum am mai menţionat, datorită experimentării doar a planului 3D, ele au dobândit o înţelepciune aparte legată de această  lume, pentru că este singura în care pot exista.

Şansa lor de a ieşi (ca structură spirituală din lumea 3D) este să treacă în următorul plan vibraţional superior, întreaga Creaţie. Abia atunci vor putea să depăşească spiritual stadiul reptiloid şi să treacă în următorul stadiu pe scara evolutivă.

În planul subtil, non-fizic, omologii lor sunt diavolii, aşa cum îngerii sunt fiinţe non-fizice, care au ca omologi fizici pe marii conducători spirituali ai omenirii, avatarii, sfinţii etc.

Desigur, fiecare are rolul său bine stabilit în macheta Creaţiei.

 

E momentul să înţelegem că există două specii de reptile: unele care traversează 3D-ul doar ca reptile şi îşi încep evoluţia la finalul 3D din spaţiul cosmic de manifestare şi o specie de reptile mult mai bătrâne şi mai înţelepte, care deja şi-au început metamorfozele: dragonii. Ei deja au depăşit un plan 3D galactic şi îşi continuă evoluţia, având o forţă spirituală aparte şi o mare putere de comunicare cu fiinţe iniţiate. Desigur, păstrează anumite caracteristici specifice speciei; una dintre ele este iubirea pentru aur şi, de aceea, sunt cei mai buni paznici ai comorilor…

Acest lucru explică şi de ce steagul totem al dacilor avea un cap de dragon (sau lup) cu gura deschisă, dar şi de ce configuraţia tunelelor din munţi este un cap de dragon… care păzeşte comorile (spirituale şi fizice) depozitate aici, unde a fost pus paznic Dragonul…

O să povestim noi, cu altă ocazie şi despre dragoni şi cavalerii lor din stele…

 

Existenţa  pe Pământ a dinozaurilor a fost posibilă atâta timp cât a permis gravitaţia şi nu doar.

Când s-a făcut trecerea la gravitaţia 3D specifică planului emoţional, s-au modificat şi algoritmii de existenţă.

Fiinţele foarte mari, cum erau dinozaurii ierbivori, nu puteau supravieţui, pentru că le făcea implozie inima la actuala gravitaţie.

Dar dinozaurii carnivori?

Ei trebuiau să dispară pentru că urma să fie diversificată fauna şi după integrarea în sistemul ecologic a tuturor plantelor şi animalelor, adus şi omul. Se forma Grădina Raiului.

 

Dinozaurii carnivori aveau rolul să-i decimeze pe cei ierbivori, care avuseseră rolul de defrişare a unor mari suprafeţe de pădure…

Dar acum, la începerea unui nou program de viaţă, nu mai aveau cum să rămână pe o planetă care intra rapid în planul emoţional din lumea 3D,  unde i se activau codurile pentru fiinţele specifice planului emoţional al  lumii 3D, printre care nu se numărau şi dinozaurii, care avuseseră un rol în crearea unui anumit ambient planetar, la graniţa dintre subplanul 3D de modelare habituală şi 3D emoţional.

 

 

Ce s-a întâmplat când a fost adus viul pe planetă?

Mai întâi, ar trebui să spunem că exista algoritmul de formare a viului şi aici ca şi pe celelalte planete, care sunt corpuri vii şi care aveau şi ele structuri care se fractalizau în floră, faună şi humanoizi… evident, pornind de la structuri simple ale viului spre forme din ce în ce mai complexe (care existau matriceal şi doar se activau)!!!

Deci: Fiinţa Terra sau Geea a activat propriul program de viaţă când a început propria viaţă.

Am putea asimila perioada de dinainte ca gestaţie, când s-a format şi diversificat structura ei, iar planul 3D ca început al manifestării vieţii.

Prin propriile programe de formare de structuri ale viului, Geea a activat algoritmii sau codurile primelor fiinţe, unicelulare, apoi a declanşat codurile pentru fiinţele pluricelulare şi avea de parcurs perioada de explozie a vieţii în numeroase forme fizice.

Diferit de programele de traversare din dimensiunea a treia în cea de-a patra, Terra avea stabilit un alt program, încă de la început, Trecerea cu oameni în următoarea dimensiune, ceea ce era o premieră.

Poziţia galactică favorabilă vieţii, programul implementat iniţial, de promotoare a unui nou algoritm de Trecere, configuraţia matriceală a planetei noastre a făcut să aibă un traseu mai special, considerat mai atractiv pentru celelalte civilizaţii galactice.

Acest lucru a făcut să devină şi o ţintă a doritorilor de putere, de supremaţie galactică, iar consecinţa a fost o evoluţie „fierbinte” în foarte multe momente.

Evident, nu doar doritorii de dominaţie au urmărit Terra, ci şi fiinţele galactice cu un nivel evolutiv superior, care au vegheat la buna desfăşurare a planului de evoluţie terestră. Aceasta includea şi o pază strictă împotriva autodistrugerii…

Din acest punct de vedere, am putea considera că Terra a fost sediul sau câmpul de luptă unde s-au confruntat cele două mari forţe galactice: Forţa Binelui, luminoasă, superioară vibraţional şi Forţa Întunericului, inferioară vibraţional, dar cu o mare inteligenţă… deşi folosită în scop distructiv…

Se consideră că această confruntare a făcut ca viaţa terestră să fie un experiment planetar, unul în care oamenii au căzut în plasa fiinţelor diabolice.

De fapt, nimic nu se poate întâmpla fără un program energetic coordonator!

Programul Terra a fost conceput într-un anumit fel deoarece ea făcea trecerea de la un model planetar la altul, de la fizic la non-fizic, deci şi procesele existenţiale aveau particularităţile lor.

Pentru ca aceste procese să se poată derula, s-au creat premisele lor.

Şi aici ne întoarcem în spaţiul românesc, după această disertaţie prin matricea cosmică şi cea planetară.

 

 

Spuneam de Axus Mundi şi de darurile aduse aici, pe pământul străbun, unde s-a permis această colonizare şi implementare, coroborată cu dotarea specială a acestei zone a plinului material şi spiritual.

 

De aceea noi avem toate formele de relief, avem sau am avut tot felul de rezerve naturale, zăcăminte, bogăţii de toate felurile… dar şi cea mai veche şi mai bătrână civilizaţie de pe glob!

Sunt documente şi informaţii cunoscute de sute şi de mii de ani, dar s-a încercat afundarea noastră în uitare şi neştiinţă, în autodevalorizare, în lipsă de speranţă…

S-au perindat pe aici cei atraşi de plin, dar au intrat în gura lupului…

Plinul de aici a fost constituit ca dar, să fie dat cu iubire tuturor celor care îşi doresc creşterea spirituală… nu pentru cei care au vrut să şi-l însuşească nelegitim, pentru că atunci este clar că încă nu sunt pregătiţi spiritual pentru aceste lecţii… pentru care a funcţionat şi funcţionează Gura Lupului…

Diferenţa este de dimensiune vibraţională a doritorilor acestor daruri…

Pentru planul tridimensional, pentru căutătorii de comori, de averi, pentru cei care doreau să stăpânească, să domine, funcţionau şi funcţionează pulsiunile 3D… Ei sunt legaţi doar de material şi nu înţeleg sau nu pot accesa planul tetradimensional. Ca toţi cei care sunt la acest nivel, şi ceea ce era pregătit pentru ei a fost tot tridimensional: Capul Dragonului… Gura Lupului… în care intrau doar cei care erau consideraţi ca având un nivel inferior de evoluţie, sub al celui pregătit pentru Trecerea în 4D…

Dar pentru că treceau prin moarte, reconstituiau lecţiile prin care trecuseră şi evaluau ceea ce au învăţat şi ceea ce aveau de învăţat, mai frecvent decât cei cu existenţe lungi… Era pentru binele lor, ca să înveţe mai mult şi să fie pregătiţi pentru Trecere… Ceea ce făcea ca vechile lor structuri să fie metamorfozate, tocmai pentru a-i ajuta la evoluţie…

Cei care nu reuşeau sau nu reuşesc să ajungă la nivelul vibraţional minim necesar şi  specific Trecerii în 4D, vor fi duşi într-o altă lume a reptiloizilor… a luptei pentru supravieţuire… într-o altă lume 3D…

Pentru planul tetradimensional, au fost mereu ucenici, care au învăţat în permanenţă, la fiecare viaţă, unii dintre ei trecând pragul mai devreme, ca să susţină restul lumii…

De acea toţi munţii noştri sunt populaţi cu fiinţe luminoase, cu străbuni luminoşi, înalţi spiritual, care ne-au vegheat de-a lungul timpului şi o fac şi acum… şi au făcut posibil să nu dispărem sub talpa nimănui dintre cei care au încercat…

Evident, cum nu există pădure fără uscăciuni… sau turmă fără oi negre… şi aici au fost de-a lungul timpului fiinţe cu toate culorile de aură… mai mult sau mai puţin luminoase… şi cu experienţe personale…

De ce au trebuit să se întâmpe acestea?

De ce nu a fost o lume paşnică, plină de iubire şi de armonie, care să se bucure de toate darurile?

Pentru că nu era o lume 4D,  ci 3D, o lume a emoţiilor, dintre care majoritatea sunt negative…

Activarea Dragonului a fost necesară într-o lume 3D, care se manifesta în cel mai vechi şi mai puternic centru planetar, conceput şi creat pentru a pregăti drumul spre o lume 4D…

Pentru că Trecerea în formula pe care am aflat-o noi în ultima vreme, adică cu tot cu oameni, a fost pregătită încă de la începutul existenţei vieţii pe Terra… de la începutul Terrei…

…pentru că ea are o anumită poziţie în Matricea Cosmică…

 

Nu este întâmplătoare atenţia agresivă de care am avut parte de-a lungul timpului şi care a escaladat în această perioadă frământată de energiile Schimbării…

Dacă ar fi fost vorba doar de o vanitate specifică marilor puteri, informaţiile acestea nu erau ascunse, nu era o luptă înverşunată şi permanentă de a discredita acest popor şi de a dezmembra această ţară…

Nu degeaba este acest pământ râvnit de toţi cei care se consideră Aleşi…

Iar când adevăraţii oameni ai acestei ţări se vor trezi, nu vor mai avea nevoie de guvernanţi corupţi, de legi meschine şi de nedreptate şi nefiresc la tot pasul… Pentru că ei vor şti să trăiască OMENEŞTE…

De altfel, numărătoarea inversă a început, de ceva timp, faţă de momentul la care scriu…

Foarte important: dacă informaţia era valabilă doar pentru trecut, nu şi-ar fi fabricat nimeni istorii de aleşi şi mari puteri… s-ar fi considerat că uitarea se va aşterne implacabil peste tot şi nu ar mai fi avut vreo importanţă…

Şi nici nu ar fi încercat să-şi însuşească acest PĂMÂNT SACRU…

…pe care altfel îl hulesc şi îl denigrează…

Mersul de acum cunoscut al istoriei, a fost de fabricare a unor istorii false şi de propagare a informaţiilor false, pentru mulţimea care a fost educată prea superficial acum sau prea sumar în trecut, ca să maicunoască Adevărul… şi care a fost sistematic îndepărtată de suflet, ca să nu mai  re-cunoască Adevărul

Matricea aceasta, condusă din Carpaţi, oferă posibilitatea conducerii lumii…

Deci, cine stăpâneşte acest teritoriu, conduce lumea…

În 3D…

În 4D nu mai există astfel de programe… infantile, din punctul de vedere al  celor evoluaţi, din 4D şi de mai sus…

Dar, de aici începe să fie emanată inforenergia pentru lumea tetradimensională…

Primită prin Axus Mundi… care este pe teritoriul României!…

 

 

Măcinarea munţilor,… săparea autostrăzilor prin munţi… scanarea zonelor montane cu energii aparte… sunt acţiuni care arată disperarea înecatului… măcar să se distrugă, dacă nu se poate stăpâni… deşi există speranţa că se găseşte Centrul… dacă se sapă munţii…

Pentru că, o minte cu gândire liniară, 3D, va considera că este vorba de ceva fizic, palpabil, care să poată fi văzut, pipăit, controlat, dominat…

Realitatea este alta…

Dacă ceva a fost făcut vizibil în planul 3D, nu a fost o eroare… uneori a fost o informare… alteori o capcană… De fapt, unii erau informaţi, iar alţii atraşi în capcană… în Gura Lupului…

Au fost pârghii care produceau anumite efecte… necesare…

Acestea sunt în concordanţă cu Matricea, pe care mai – marii lumii tot încearcă s-o descifreze, ca să poată conduce lumea înapoi către 3D… şi s-o domine…

Faptul că încă de la începutul existenţei acestei planete s-a hotărât altceva pentru ea, a făcut să fie înscrise şi anumite informaţii în Matricea ei. Acestea permit anumite intervenţii, dar ele presupun foarte multă cunoaştere, ca şi conlucrare cu lumile astrale implicate în această Trecere…

Dar nu despre Matricea Planetară vreau să vorbim acum, ci despre cea Naţională.

 

Problema care a apărut încă de când s-a aflat că aici este Centrul Energo – Informaţional planetar, s-au pregătit scenarii şi au fost duse lupte intense fie pentru a stăpâni acest tărâm, fie pentru a distruge ceea ce este aici… pentru că de aici se va coordona lumea viitorului… Aceasta înseamnă Matricea plinului!!!…

Iar această informaţie este cea care ne-a atras istoria frământată pe care o ştim!!!

 

De acum, ALEGEM!!!

Noi!! Pentru că deja suntem conştienţi de Adevăr!!!

Şi nu trebuie să mergem în afara noastră şi nici să ne batem cu cineva…

Ci DOAR SĂ CREDEM!…

Şi istoria viitorului se schimbă!!!

 

La finalul discuţiilor noastre din această carte, vom vedea şi cum…