LUMEA ÎNTUNECATĂ

Înainte de a intra într-un domeniu considerat al tenebrelor, este necesar să ne lămurim de ce am simţit nevoia să vă vorbesc despre Lumea Întunecată şi cu ce vă ajută aceasta.
Din practica mea energetică, pot să văd anumite fluxuri care se manifestă, precum şi preponderenţele sau direcţiile de orientare a unor energii şi informaţii.
Ceea ce pot să vă spun este că am întâlnit zeci de mii de programe malefice, concepute în cele mai variate forme, din ce în ce mai sofisticate, pe măsură ce şi cei care le desfac se perfecţionează; am văzut multe forme posibile ale fiinţelor întunecate, precum şi funcţii sau specializări ale acestora.
Însă, până acum nu a mai fost o incidenţă atât de mare a prezenţei diavolilor, cum este în ultima vreme, mai ales începând de anul trecut, îndeosebi din toamnă, când a crescut exponenţial prezenţa acestora, deoarece vibraţiile Pământului au crescut la nivelul dimensiunii a patra, cu care aceştia sunt incompatibili. În acest fel, şi-au pierdut „casele” şi bântuie lumea de la suprafaţă.
Vom vedea cum şi de ce.
În primul rând, este necesară o clarificare: marea majoritate a persoanelor ar putea considera că nu există lumea întunecată. Scrierile biblice spun că prima mare mincună a diavolilor a fost că ei nu există!
Şi această minciună s-a răspândit şi întreţinut, astfel că mulţi oameni au dat crezare acestei informaţii.
Pentru alţii, negarea acestei lumi reprezintă un mecanism de apărare faţă de ceva ce nu se vede, nu se poate cunoaşte cu ajutorul celor cinci simţuri fizice (deşi, vom vedea că nu este chiar aşa!) şi despre care nu se vorbeşte şi nu se înţelege dacă există cu adevărat, pentru ce a fost creată şi cum funcţionează.
O altă categorie consideră că lumea întunecată este o creaţie a mentalului popular şi este ridicol să se creadă în existenţa ei.
Iar cei care nu cred în Dumnezeu şi fiinţele de lumină, nu prea au cum să creadă în fiinţele aflate la celălalt capăt al Creaţiei, pentru că ei consideră lumea apărută din haos, nu creată. O astfel de lume nu are nici Dumnezeu, nici diavol.
Vom vedea că toate au locurile şi rolurile lor bine determinate şi vom înţelege şi de ce nu putem spune că totul vine din haos, ci este rezultatul unei creaţii, care evoluează într-o anumită direcţie.
Aşa cum am spus deja, Lumea Întunecată a fost şi ea creată cu scopuri clare şi funcţionează ca forţă de împingere a Creaţiei înapoi spre Dumnezeu, complementar Lumii Angelice, Luminoase, care trage Creaţia spre Dumnezeu, prin ghidaje, cu informaţii sau ghizi de lumină,  modele de urmat, ajutor de lumină, Învăţători, susţinere energetică şi o întreagă paletă de alte forme sustenabile pentru întoarcerea la Dumnezeu.
Iniţial, la primele mele contacte teoretice cu aceste existenţe, am crezut că entităţile malefice despre care ni se vorbea la curs, erau toate diavoli. În acea perioadă încă nu diferenţiasem demonii de diavoli; mai târziu, după repetate contacte energetice cu lumea întunecată, am început să văd şi să cunosc oarecum ierarhia,  înţelegând că demonii sunt programele malefice din noi, cele atrase de noi  sau induse nouă din exterior, iar diavolii sunt fiinţe malefice, cu structură non-fizică.
Pentru clarificare, o să povestim puţin despe ierarhie, iar apoi, despre felul în care funcţionează lumea întunecată.
Florentina Mateescu

Lasă un răspuns