Fața Nevazută a Lumii Actuale

Întotdeauna a existat și o față sau mai multe fețe nevăzute ale lumii.

În 3D nici nu aveau cum să fie văzute sau cunoscute foarte multe aspecte ale realității subtile, precum și foarte multe din realitatea fizică, dar de la nivelul la care nu aveau acces masele largi de oameni.

Elementul de coerență al tuturor perioadelor traversate de omenire, îl reprezintă scopul Creației – suntem aici să învățăm!

Cum? Cum este scris programul acestei lumi.

Dar acum ce este diferit față de până acum?

Că am ajuns la finalul drumului 3D.

Ce înseamnă acest lucru?

Că acum se derulează ultimele lecții și manifestări 3D și că ele sunt un fel de apogeu al exprimărilor tridimensionale – evident, în sensul negativ un apogeu, pentru că lumea 3D este o lume răsturnată cu susul în jos și acum este nevoie să se repoziționeze.

Cine poate face acest lucru?

Noi toți. Este necesar doar să vrem!

Și, ca să vrem, este necesar să credem.

Dar nu fără să cercetăm, ci dând voie minților noastre să cuprindă ansamblul de manifestări de pe tot globul și să le înțeleagă semnificația și direcția.

Spunem adesea că nimic nu este întâmplător.
Și tot noi spunem că este … inadmisibil cutare lucru petrecut, că trebuie interzis, sancționat… ne tot așezăm în contra valului.

Mai eficient este să înțelegem ce se petrece și de ce, să înțelegem acest moment planetar și să începem să creștem.

Aceste fețe nevăzute sau despre care se știe prea puțin căci sunt mereu ascunse, secretizate, sunt aspecte care dispar la trecerea în 4D. Căci acolo nu mai funcționează același program și nu vor mai fi necesare aceste secrete.

Cu mult drag,

Flori Mateescu