Atelier de Lucru – Factorii Blocanţi ai Prosperităţii – Joi, 21 Septembrie 2017, ora 18:30 – 21:00

O poveste atât de veche…cam cât timpurile istorice…O poveste prea lungă pentru a fi istorisită…

Dar, o poveste care face atât de mult parte din noi, este atât de integrată în structurile noastre încât fiecare o recunoaşte într-o multitudine de aspecte ale vieţii sale.

În vremurile cele mai timpurii ale umanităţii lumii tridimensionale, oamenii erau definiţi prin curaj, putere fizică şi diverse alte abilităţi…

În timp, pe măsură ce au deprins traiul sedentar, unii au început să acumuleze mai mult decât alţii şi, treptat au început să apară diferenţierile materiale; oamenii au început să fie catalogaţi în cei care au şi cei care nu au sau au mai puţin.

Şi acest lucru s-a perpetuat prin milenii, ajungând până în zilele noastre şi stabilind cea mai pregnantă diferenţiere între oameni, cea care devine forţă motrice pentru unii ( care vor să îşi depăşească statutul social şi financiar ). Dar, pentru alţii, care sunt setaţi într-un anumit fel, această diferenţiere se constituie în cea mai frenatoare forţă, care creionează trasee existenţiale încărcate de lipsuri, de frustrări şi aparente neputinţe.

În ultimii ani sunt tot mai multe iniţiative înspre atragerea abundenţei şi prosperităţii.

Pornind de la punctul de lipsă, tendinţa umană este spre cealaltă extremă: abundenţa, adică acumularea excedentară, în exces.

Ca fiecare lecţie, ea se învaţă trecând de la o extremă la alta, pentru a găsi, la final, calea de mijloc, calea echilibrului.

Deja începe să se vorbească despre prosperitate alături de abundenţă, arătând nota diferenţiatoare. Prosperitatea este starea firească a vieţii fiecărui om în parte, în care există tot necesarul atât cât îi este bine omului pentru a trăi frumos şi cu plăcere.

Alăturate, abundenţa şi prosperitatea arată o nevoie atât de mare de a ieşi din penurie, încât se vrea un trai prosper şi, pe deasupra şi abundent, ca şi cum ar fi două gestiuni suprapuse pentru fiecare viaţă în parte.

Neanalizată, această sintagmă formulează o cerere care afectează atât pe cel care cere, cât şi comunitatea şi, mai ales planeta, pe care am secătui-o dacă am primi cu toţii abundenţa visată, în care să avem mai mult decât necesar, să irosim, să stocăm inutil, doar sub imperiul fricii de a nu avea.

Dar, pentru că a sosit timpul schimbărilor, începem să păşim împreună în universul prosperităţii!

Te așteptăm cu mult drag, la întalnirea de joi seara, pentru a determina împreună factorii blocanţi ai prosperităţii noastre, din acesta viaţă:

Cu mult drag,

         Flori Mateescu

 

Te poți înscrie, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon: 0724.395.496 – Vali

Investiția ta: 70 Ron

Ateliere de Lucru, următoare:
– 28 Septembrie – atrage şi păstrează prosperitatea
– 05 Octombrie – ataşamentele, condiţionările şi împlinirea dorinţelor
– 12 Octombrie – curaţări şi vindecări karmice