Excursie Salina Ocnele Mari

    Dragi suflete luminoase,
    Zilele cu soare și vremea frumoasă ne îmbie la călătorie. Și ne susțin inițiativele și îndrumările de a face anumiți pasi pe calea devenirii noastre, pe care ACUM o clădim. Poate să pară mai dificil sau cu un efort mai mare… dar, dacă încercăm să privim din alt unghi, vedem că nu este efort, ci bucurie de a fi împreună,… nu este atât de dificil pe cât pare, ci este un drum al realizării de sine, care se deschide înaintea noastră cu generozitate…
    …acum este un drum la salina Ocnele Mari, din Vâlcea… un loc cu o lungă istorie în spate… un teritoriu cu multă istorie,… dar și cu energii aparte, încărcate în milenii… un loc la care ne vom conecta, căci vom învăța cum, ca să îi citim tainele… un loc unde vom comunica cu cristalele de sare, cu pământul, ființa care este casa și leagănul nostru,… unde putem să ne regăsim identitatea primă și calea…

    Pe drumul acestei excursii, ne vom bucura de informații despre salină, dar și de un seminar despre subiecte interesante și necesare în această perioadă.
    În salină vom face o meditație reconstructivă, folosindu-ne de magia cristalelor de sare, dar vom continua și procesul de deblocare început pe 5 septembrie, cu ocazia drumeției la Bozioru. Cei care au fost la Bozioru au beneficiat de un set de deblocări, pentru o primă fază a programului valului de iubire. În această excursie, vom merge mai departe, continuând procesul. 
    Persoanele care nu au fost la prima etapă de lucru, vor beneficia de deblocările cele mai necesare momentului, fiind destul de mult și mai dificil să fie făcute ambele suite odată. Deblocările vor fi personalizate pe fiecare structură.
    Tehnicile de lucru se vor desfășura într-o slă din salină.
    Timpul petrecut în salină va fi mai lung (nu avem alte obiective) si efectele benefice mai pronunțate.
    Pot participa atât persoane care au fost la diferite evenimente și informări ale noastre, cât și persoane care nu au mai participat, dar au dorința de a evolua vibrațional.
    Cel mai posibil pe drumul de întoarcere, vom avea și discuții libere, cu întrebări și răspunsuri pentru temele spirituale care ne frământă pe fiecare.
    Excursia va dura o zi, sâmbătă, pe 31 octombrie, iar costul este 130 lei, în care sunt incluse: transportul, intrarea la salina si inchirierea salii, vizitarea salinei, tehnicile de lucru și meditația, seminarul din autocar.
    Plata se face la mine la cabinet sau in contul: RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4, Bucuresti, pentru beneficiar Florentina Mateescu, pana pe 26 octombrie.
    Mai sunt doar câteva locuri.
    Prioritate vor avea cei care iși achită locul, deci și cei care deja s-au înscris sunt rugați să achite.
    În excursia din aprilie viitor, se pare că vor putea participa la o suită de tehnici speciale doar cei cărora li s-au creat aceste deblocări.
    Informațiile sunt că vom mai avea două suite mici, intermediare, in februarie și martie, despre care se pare că nu sunt necesare niște locuri indicate special. Vom vedea, căci și eu abia acum am primit informația despre tehnica din aprilie.
    Ce pot face eu, este doar să vă aștept cu toată iubirea și să vă dăruiesc ceea ce ni-i se trimite.
    Ce poate face fiecare dintre voi, este alegere personală… Oricare este, este primită cu iubire.
    Vă aștept într-o nouă drumeție în care sărbătorim bucuria de a fi împreună!
    Flori Mateescu