Excursie Prislop

boca

     Dragii mei,

pentru ca au mai fost solicitari pentru o drumetie la Prislop, vom mai face inca un drum anul acesta, pe 16/17 august. Pentru cei care nu vor putea merge nici acum, urmatoarea drumetie, cu ajutorul lui Dumnezeu,va fi in martie anul viitor, asa cum facem de cativa ani.

De data aceasta vom schimba putin programul, in sensul ca se pleaca duminica seara, pe 16 aug, vom face drumul noaptea, iar luni dimineata vom fi la Prislop, odihniti, fara vreo problema, ci bucurosi de ceea ce ne asteapta.

Pentru ca vom avea la dispozitie cateva ore, vom putea sa stam mai mult in manastire, chiar si pe pajistea din spatele Mormantului, vom merge la Grota Sf Ioan de la Prislop, dar vom merge si sa meditam intr-o poienita in padure, unde ne vom bucura si de picnic, dar si de un seminar cu ultimele informatii despre configuratiile energetice si semnificatiile lor. De asemenea, ne vom si putea odihni in natura.

Pranzul il vom servi in Hateg, dupa care vom porni spre casa, cu un popas traditional in Horezu, sa admiram intelepciunea si frumusetea ce se regasesc pe obiectele ceramice.

Costul excursiei este 200 lei de persoana si trebuiesc achitati pana pe data de 31 IULIE.

Mai sunt doar cateva locuri!

Va astept cu mult drag,
Flori Mateescu

 

sursa imagine: http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/adevarul-moartea-parintelui-arsenie-boca-dezvaluim-premiera-documente