CURS – Paradigma Atlantă a Creaţiei – 2018

Modulul III: Geometria Sacră şi Matricile Viului. Merkaba şi Povestea de Aur – 21 şi 22 Aprilie 2018

 

Geometrie Sacră?

Mulţi oameni nu au auzit niciodată despre ea. Dacă faci parte din această categorie, pregăteşte-te pentru un subiect fascinant care reprezintă cheia cu care deschizi Poarta Vieții ca să îți continui drumul spre următoarea dimensiune.

Descoperind mai multe informaţii despre Geometria Sacră şi înţelepciunea antică, descoperi o cale minunată de a experimenta Divinitatea.

MerKaBa este un câmp de energie cristalină, care este alcătuit din tipare specifice geometriei sacre, cu ajutorul cărora se aliniază laolaltă mintea, corpul şi inima. Cu ajutorul ei, poţi transcende timpul şi spaţiul.

Vei învăța să-ţi recalibrezi Merkaba, din interior, din structura matriceală și astfel să te conectezi la dimensiunea următoare.

Funcționarea umană este coordonată de o matrice…ca și la un computer… care este creat „după asemănarea noastră” mentală…

Vom aborda mai puțin aspectul matematic al acesteia, ținta noastră fiind să înțelegem ce sunt matricile și cum funcționează ele, la fiecare nivel al existenței noastre.

De ce ne interesează matricile?

Aflând despre ele, cum sunt, cum se configurează și reconfigurează, putem să ne înțelegem pe noi, istoria fiecărei zone, inclusiv planetară, dar și ceea ce se petrece acum pe pământ…şi ce urmează…şi de ce urmează…şi ce va fi după…

 

Te aștept cu multă bucurie, alături de noi, la această nouă călătorie magică!

 

Pentru a participa la Modulul III: Geometria Sacră, Merkaba şi Povestea Structurilor Matriceale este necesară absolvirea prealabila a Modulelor I şi II.