Curs – Paradigma Atlantă a Creaţiei – 2018

 Modulul I – Misterele Neelucidate ale Creaţiei Lumilor Văzute şi Nevăzute – 27 şi 28 Ianuarie 2018

 

Şcoala Atlantă debutează în anul 2018 cu reluarea Modulul I, din seria Paradigma Atlantă a Creaţiei, în zilele de 27 – 28 Ianuarie 2018 între orele 10:00 – 16:00, pentru toţi cei care au dorit să-l parcurgă şi din variate motive nu au putut fi prezenţi la prima abordare.

Acest curs este structurat în trei niveluri de informare, deci, Modul I reprezintă nivelul I și se continuă așa cu fiecare curs în parte, până la nivelul trei. Modulele II şi III sunt condiţionate de absolvirea celor anterioare.

Informaţia lucrează la nivel subtil, funcție de deschiderea fiecăruia, astfel încât, la finalul cursului vă veţi bucura de schimbările matriceale pe care conștientizările și practica spirituală le produc.

Intenția cursului este să se activeze Merkaba, în urma creșterii autentice a nivelului spiritual, urmarea fiind Înalțarea Spirituală.

Cursul se adresează tuturor celor care vor să afle vechile mistere ocultate de toate marile școli de pe glob, să își înțeleagă rolul și locul în lume și să își aștearnă drumul pentru Trecerea în 4D.

Pentru a susține acest proces, am deschis Școala Atlantă, care este o Școală a Regăsirii.

Aici veniţi în contact cu informații și concepte în premieră, care sunt rezultatul cercetării creatoarei Școlii Atlante care este Florentina Mateescu, informaţii care nu pot fi găsite în alte locuri decât aici.

Poți alege să trăiești frumos și în armonie, văzând magia din jur și magnificul Creației, înțelegându-i planurile multidimensionale și descoperindu-le și în interiorul tău.

Vei fi susținut să urci munții!

Vrei să o faci, pentru tine, pentru viața ta, care devine altfel, pentru viitorul existenței tale, pentru a îi susține și pe cei dragi să urce cu tine muntele?!

Alătură-te și hai să urcăm împreună!

 

Mai multe detalii aici: https://wp.me/p7H2bj-Wk

 

Dacă simți că și altcineva s-ar bucura să primească toate acestea, fii un mesager de lumină și transmite mai departe…

 

Cu mult drag,

                        Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!