CURS DE HIPNOZA

  Dragii mei,În sfârșit am programarea cursului de HIPNOZA. slika-hipnoza

Este o abordare deosebită, cu o oarecare aură de mister, dar vom putea să înțelegem treptat de ce există această aură și cum funcționeză mecanismele psihice implicate în fenomenul transei hipnotice.

Transa hipnotică are multiple roluri, se poate adresa unei multitudini de probleme, ajutând în eliminarea stressului, relaxare, transe clinice, programare neuro-lingvistică – in transe superficiale, regresii în viețile anterioare – fiind un procedeu cu un potențial vindecător urias, autotranse.

La fiecare curs învățăm o altă modalitate de transă hipnotică, dar și noțiunile necesare despre structura psihicului și modul lui de funcționare, pentru a cunoaște și ce se poate face, dar și ce nu se poate face intr-o transă.

De asemenea, vom face practică la fiecare curs, inițial vă arăt cum se procedează, după care fiecare va avea de traversat atât rolul de inductor (sa inducă transa), cât și de indus (să i se inducă transa), astfel încât toată lumea să participe la toate experiențele necesare, din ambele posturi, pentru a simți dinamica transei.

Deși poate să pară descurajant că este întins pe durata unui an de învățământ, el este structurat astfel pentru a da voie să se așeze informațiile și a putea practica și în timpul dintre întâlniri, tocmai pentru a se obține deprinderi utile în practica viitoare.

Avantajul este că veți traversa cursul cu cel mai mic factor de efort, în maniera cea mai accesibilă tuturor.

Foarte important, transa este o mare consumatoare de energie și este necesar ca participând la cursuri să nu fiți epuizați, cum s-ar întâmpla daca am face cursul în câteva zile sau week-end-uri consecutive . Este chiar recomandat să aveți la voi puțină ciocolată neagră, care reface foarte repede energia consumată. Oricum, vom învăța și câteva tehnici simple de energizare.

Cursul va începe pe 17 octombrie 2015 și se va ține sâmbăta, o dată la șase saptămâni, având șapte întâlniri.

Cursul ține la mine la cabinet, in str. Pisul Rachitei, nr 11, corp B, et. 1, ap. 2, sect 3. Bucuresti, de la 10,00 la 16,00.

Vor fi pauze de masa și cafea, astfel încât să fie agreabil, dar, mai ales util și să ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a putea lucra profesional cu orice fel de transă hipnotică.

Costul cursului este 100 de lei pe ședință.

Înscrierile se pot face până pe data de 12 octombrie, cel mai tarziu, pentru a se putea forma echipa de lucru.

Plata se poate face la mine la cabinet sau in contul: RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4 Bucuresti, pentru beneficiar Florentina Mateescu.

Studenții și pensionarii plătesc 70 lei pe ședință, iar a doua persoană din familie, 50 lei pe ședință.

Vă aștept cu mult drag și total respect pentru viitorii profesioniști ai hipnozei!
Flori Mateescu

 

 

sursa imagine: http://thefad.pl/content/hipnoza-co-hipnotyzer-moze-z-nami-zrobic