Constelaţii Familiale, O Nouă Sesiune… Joi, 31 Mai 2018, ora 18:00

 

Dragii mei, vă invit la o încă o sesiune de Constelaţii Familiale…o nouă oportunitate  de a elibera blocaje transmise din neam, de a descoperi secrete și de a putea parcurge conștient programele nefaste generate de acestea și trăite de urmași…

Programele repetitive din viață sau din familie, pe mai multe generații, sunt situații rezolvabile prin Constelațiile Familiale, care oferă o paletă de vindecare fantastic de bogată.

O Constelație Familială este un demers terapeutic masiv, o trăire intensă pentru toți participanții cărora li se pot revela tot felul de situații pe care se străduiau să le rezolve de mai mult timp sau pe care le conştientizeză cu ocazia intrării în rol.

Ceea ce este nu doar surprinzător, ci și deosebit de benefic, este faptul că toate persoanele participante la o constelație – ca actori sau spectatori, parcurg un proces de vindecare, prin identificarea cu diverse situaţii urmărite sau prin trăirea intensă a rolului primit.

O cură de constelații oferă posibilitatea întâlnirii cu deosebit de multe aspecte reale ale vieții, cu expresii ale propriilor manifestări și înțelegerea mecanismelor subtile care le-au generat, ca şi a căilor de vindecare…sunt o cale spre NOI!

 

Vă aștept cu mult drag,

                              Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!

 

Înscrieri şi detalii pe adresa de mail: flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon la Vali Dorobanţu 0724.395.496 ( tel/sms/WhatsApp )

 

Taxa de Participare: 100 lei

                                 200 lei – protagonist

 

 

Te rog, ajută-ne să răspândim cunoaşterea: dacă simți că și altcineva s-ar bucura să primească toate acestea, fii un mesager de lumină și transmite mai departe.