CONFERINTA – Momentul Schimbarii – 10 IUNIE 2017

De-a lungul anilor, fiecare dintre noi a traversat felurite evenimente de viață – unele mai plăcute, altele mai puțin   plăcute.
Mai ușor sau mai greu, toate au fost depășite… fie că au fost rezolvate, fie că au fost lăsate undeva ascunse într-un loc de unde, cu sigurantă, vor ieși la un moment dat să își ceară drepturile de a fi rezolvate, căci acesta este motivul pentru care au apărut în viața noastră.
Dacă privim retrospectiv întreaga noastră viață, vedem ca au existat etape de creștere, de stagnare sau regres, vedem perioade mai liniștite sau mai agitate, ne vedem în grupuri de diferite mărimi sau în singurătate, în confort sau în disconfort…toate acestea au venit spre noi ca dascăli, spre a ne fi învățătură.
Scopul existenței noastre este să învățăm din toate cele care vin la noi, sub formă de…. situații … evenimente…oameni…stări…trăiri…
      Toate reprezintă scena sau cadrul perfect construit pentru noi, pentru ceea ce avem de învățat, pentru lecțiile de viață ale fiecăruia, pentru interacțiunile dintre noi, pentru ceea ce ne putem învăța unii pe alții.
Problema noastră – pentru că în lumea în care trăim încă, sunt probleme de rezolvat – este că noi nu suntem conștienți de aceste cadre de evoluție, de sensul spiritual al existenței, un sens mai bogat în conținut chiar și decât cel filosofic.
Fără o deschidere a minții, la care se ajunge doar prin lucru cu sine, toate acestea nu pot fi înțelese și cu atât mai puțin atinse.
O parte semnificativă a omenirii planetare a început, deja, procesul de trezire, a început să înțeleagă că viața este ceva mai mult decât s-a crezut până în urmă cu câteva decenii. De fapt, este mult mai mult!
Accesul lumii profane la informațiile oculte a fost blocat de milenii, dar atunci când a sosit propriul timp de trezire, fiecare a început să afle câte puțin, gradual, apoi sa muncească cu vechile convingeri, să adauge noi păreri, noi certitudini, pe măsură ce înțelegea câte dintre vechile concepții nu aveau un fundament real sau sustenabil.
Omenirea a urmat de-a lungul timpului un program existențial, specific Dimensiuni a Treia, în care dacă cineva validat ( cultural, științific, etc ) emitea un concept, acceptabil pentru nivelul general de înțelegere, acesta era preluat fără prea multe semne de întrebare.
Ceea ce se produce acum, este schimbarea din Dimensiunea a Treia în cea de-a Patra.
Aparent, am spune că nu e mare lucru, că este doar o trecere, un pas, că nu poate fi ceva spectaculos, sau nici nu ne punem problema.
În foarte mare măsură, nici cei care au început procesul de Trezire nu au înțeles care sunt pașii și ce presupune în realitate această schimbare, dar direcția de trezire abordată este cu multe aspecte bune, intenția de transformare în bine, de evoluție, de creștere spirituală, de gândire pozitivă, de schimbare a atitudinii interioare și încă multe alte trasee utilizate, sunt cele necesare.
Ceea ce ne lipsește, este COERENȚA PROGRAMULUI SCHIMBĂRII.
Ca să se poată realiza un proces complet și atât de complex cum este cel pe care îl traversăm acum, este necesar să înțelegem aceasta lume în care ne-am născut cât și pe cea în care urmează să mergem. Pentru că este o lume profund diferită de ceea ce cunoaștem și avem de pornit în cea mai fascinantă călătorie a existenței noastre – drumul real spre noi înșine!
Este un proces pașnic, de creștere intelectuală, spirituală, de înțelegere a vieții și a marilor mistere care frământă omenirea, de înțelepțire, de folosire constructivă a minții, de cunoaștere a planurilor existențiale… este o lume reală și atât de frumoasă la îndemâna noastră!!! Poți s-o atingi cu privirea ta! Și să îți iei partea ta din această mare porție de cunoaștere!

Demersul meu vine doar ca să puncteze că PROCESUL SCHIMBĂRII a început!
Ceea ce vreau sa transmit este însăși baza informațională necesară schimbării cât și calea pe care se poate realiza conștientizarea programelor de viață din cele două dimensiuni, care se schimbă una pe cealaltă.
Întreaga învățătură pe care imi doresc să o ofer, este rezultanta a zeci de mii de ore de experiență atât teoretică cât și, mai ales, practică – o practică desfășurată pe mare parte a palierelor existente în structurile umane, cu abordare din unghiuri diferite, cu înțelegeri care nu sunt scrise nicăieri.
Nu ofer baghete magice și povești care să adoarmă simțurile… doar mă adresez cu toată iubirea din sufletul meu si cu dorința sinceră ca fiecare să înțeleagă adevărul și să facă pașii proprii pe calea spre o nouă viață, diametral opusă de cea de acum, care este plină de suferință.
Noul program existențial este înscris în noi, doar trebuie dezvăluit… sau dezvelit… și activat.
Ceea ce îți oferă noul mod de a trăi, va fi o recompensă nesperată! Tu alegi!
Să punem tot sufletul și toată iubirea noastră ca să creăm această Cale!

Te aștept cu multă iubire!


NOU: În urma solicitărilor, înțelegând că sunt persoane care doresc să participe dar din diverse motive nu se pot deplasa, vă oferim și posibilitatea de a urmări Conferința online – LIVE, cu mențiunea ca trebuie specificat odată cu confirmarea plății


Condiții de participare:
Înscrieri: în limita locurilor disponibile – până cel mai târziu la data de 27 Mai 2017
Rezervarea locului se face doar achitând contravaloarea și prin trimiterea confirmării plății, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, în urma căreia veți primi biletul de participare sau după preferință link-ul către vizionare online
Investiție: 120 Ron
Beneficiar: CENTRUL FLORENTINA MATEESCU
Cont: RO28BTRLRONCRT0206374801
Banca: Banca Transilvania
La detalii plată vă rog să specificați: CONFERINTA
Locația: București – se va transmite ulterior celor inscriși