Calendar Evenimente pt urmatoarea perioada

egyptian_2
Dragii mei, pe care vă port în suflet fie că vă cunosc sau nu!
 Vă anunț, cu mult drag, evenimentele perioadei următoare:
   – sâmbătă, 20 septembrie 2014, orele 10,00 – 18,00, se va relua cursul I, Creația, din seria Paradigma Atlantă a Creației, pentru cei care au dorit să vină în iunie la curs și, din variate motive nu au putut atunci. Specific  că acest curs este structurat în nivele de informare, deci, cursul I reprezintă nivelul I și se continuă așa cu fiecare curs în parte, până la nivelul șapte, unul dinte nivele având două etape. Informarea din fiecare nivel va lucra la nivel subtil, funcție de deschiderea fiecăruia, astfel încât, la finalul cursului să ne bucurăm de schimbările matriceale pe care conștientizările și practica spirituală le produc în noi. Intenția cursului este să se activeze Merkaba, în urma creșterii autentice a nivelului spiritual, urmarea fiind Înalțarea spirituală.
Cei care simt și își doresc să vină, sunt cei pe care îi atrage informația și au pornit pe drumul spre 4D.
Cursul se adresează tuturor celor care vor să afle vechile mistere ocultate de toate marile școli de pe glob, să își înțeleagă rolul și locul în lume și să își aștearnă drumul pentru Trecerea în 4D.
Locurile sunt limitate și ultima zi de înscriere și achitare a taxei, este 17 septembrie.
Detaliile le voi anunța la finalul acestui calendar.
   – miercuri, 24 septembrie 2014, orele 18,30 – 21,00, va avea loc un seminar ceva mai aparte, care va susține informațiile din seria de cursuri Paradigma Atlantă a Creației, acestea fiind TOATE, după părerea mea, informații pe care ar fi foarte necesar să le cunoaștem cu toții. Seminarul se numește „Există Lumea Întunecată?” și vom încerca să răspundem cu cât mai multe detalii acestei întrebări, pe care mi-a adresat-o multă lume, dovedind frământările pe care foarte mulți oameni le au. Meditația de la final, susținută de sonoterapia cu boluri tibetane și gong, ne va învăța raportul corect dintre lumi.
    Ultima zi de înscriere și achitare a taxei – 21 septembrie 2014, în limita locurilor.
   – miercuri 8 octombrie 2014, orele 18,30 – 21,00, un seminar foarte solicitat: Eliberarea de frici. Informațiile ne vor ajuta pe fiecare să ne analizăm comportamentele și felul în care fricile ne influențează deciziile, chiar dacă nu conștientizăm aceasta. Este indicat să știm că fricile reprezintă un aspect tridimensional – pe care îl vom explica pe înțelesul tuturor-, iar ACUM este timpul imperios necesar să renunțăm la frici, fie că sunt doar simple temeri, frici viscerale, fobii, angoase ori chiar atacuri de panică. Vom explica și înțelege mecanismele după care funcționează, pentru a ne putea folosi de ele în viața de zi cu zi, în realizarea procesului transformator al ființei noastre. Meditația de final se va face pe fundalul sonoterapiei cu bol de cristal.
   Ultima zi de înscriere și achitare a taxei – 30 septembrie 2014, în limita locurilor, lista fiind deja deschisă.
  – sâmbătă și duminică, 18 și 19 0ctombrie 2014 – excursie inițiatică – „Să ascultăm șoaptele Dunării”, pe drumul până la Cazane, unde putem admira și Capul lui Decebal.
   Cel mai probabil se va merge cu microbuzul, deci locurile sunt  puține, motiv pentru care o să vă rog să vă înscrieți până pe 25 septembrie și să fie achitată taxa integrală până pe 5 octombrie. Detaliile le voi adăuga în cel mai scurt timp posibil.
   – sâmbătă, 1 noiembrie 2014, orele 10,00 – 18,00,  deja mult așteptatul curs/nivel II din seria Paradigma Atlantă a Creației, în care vom aborda tema Lumile și Dimensiunile lor, în care vom detalia existența și structura lumilor, precum și funcționarea lor. Vom învăța un lucru foarte important – Corelațiile dintre Lumi, împreună cu reflexia acestei învățături în viața noastră. Dacă la primul curs/nivel – am abordat legăturile dintre știință, pe de o parte  și spiritualitate / religie, pe de altă parte, de data aceasta vom revela legăturile dintre știință / science fiction  și spiritualitate.
    Programul poate părea încărcat, dar el doar ne oferă șansa de a fi împreună, de a împărți câteva ore același spațiu și aceleași idei, de a ne cunoaște și socializa cât mai amplu în spațiul tetradimensional, oferindu-ne fiecare, prin participare, oportunitățile reale ale schimbării matriceale optime. Învățăm unii de la alții și începem să ne conturăm lumea 4D.
Detalii pentru înscrieri:
Pe adresa de email: flori.mateescu@yahoo.com;
Achitarea taxei: la cabinetul meu din str. Piscul Răchitei, nr 11, corp B, et. 1, ap 2, sect 3 (cu ieșire la Splai, între Podul Vitan și Podul Mihai Bravu,de luni până vineri,  între orele 10,00 -20,00, exceptând zilele de seminar, cât mai aproape de orele fixe, pentru plata cu numerar;
pentru virament bancar, în contul RO78 OTPV 1100 0001 1470 RO01, deschis la OTP BANK, Sucursala Unirii, pe numele OLTENAȘ SONIA IULIA, – după achitarea taxei, avem rugămintea confirmarii ei pe mail, cu copia documentului de plată.
Pentru detalii suplimentare – la adresa de mail menționată mai sus sau la tel: 0722 908 037 sau 0728 94 77 13.
Fiecare dintre evenimente se adresează oricui dorește cu adevărat să participe și să beneficieze de schimbările energetice necesare în aceste momente, în care suntem în plin vortex de triaj pentru trecerea în 4D.
Evident, scopul lor este să începem să conștientizăm cine suntem, care este rolul și misiunea noastră aici, cum se va realiza acest proces unic, pe care suntem onorați să îl creem, deschiderea potențialităților latente din ființele noastre, înălțarea structurilor noastre în tetradimensiune, eliberându-ne din lanțurile de suferință ale 3D și pășind în lumina viitorului.
Vă doresc să vă scalde Lumina, în Iubire, Pace și Armonie și vă așteptăm cu sufletul deschis!!!
Florentina Mateescu și echipa sa
Florentina Mateescu
Bioenergoterapie. Hipnoza, Psihoterapie,
Programare Neuro-Lingvistica

Tel: 0722 908 037, 0728 947 713
Adresa: Str. Piscul Rachitei, Nr. 11,
Corp B, Et. 1, Ap. 2, Sector 3, Bucuresti
Web: www.florentinamateescu.ro
Facebook: Florentina Mateescu

Sursa Imagine: http://www.funonthenet.in/articles/ancient-calendars.html