Ca urmare a schimbării Liniei temporale…

 

Ca urmare a schimbării Liniei temporale, care a avut loc în week-end-ul care s-a încheiat (27-28 apr.2019), unii vor lua decizii tranșante din proprie inițiativă, fiindcă se simt pregătiți să facă pasul înainte și să acționeze în slujba Binelui comun. Alții, însă, vor fi împinși să ia astfel de decizii.
Asta pentru ca aceștia din urmă așteaptă ca ceva magic să se petreacă în viața lor și să le rezolve toate problemele. N-o să se întâmple asta.
Voi sunteți cei care trebuie să alegeți și să faceți schimbarea. Voi sunteți Schimbarea. Și Schimbarea începe din interiorul vostru: cu gândurile voastre, cuvintele voastre, cu modul în care reacționați la ceea ce se întâmplă zi și zi în viața voastră. Veți continua să reacționați de la nivelul ego-ului, care vrea să iasă totul cum îi convine lui, care este interesat doar de binele personal, sau veți răspunde de la un nivel de vibrație mai înalt, având în vedere Întregul, având în vedere Binele comun, având în vedere Misiunea cu care ați venit pe Pământ?
Fiecare dintre voi ați venit pe Pământ cu o Misiune, care v-a fost încredințată pentru că sunteți capabili să o îndepliniți. Și nu aveți nevoie decât de Iubire, ca să faceți asta. (Amanda Lorence)

Sursa: Mihaela Dan