C A P C A N A   P U T E R I I IV.

              

Haideți să vedem acum o variantă și mai simplă a acestei analize, pentru ca apoi să vedem și sensul mișcării produse.

Fiecare om, dar fiecare, indiferent că își trăiește viața conștient, ca observator, mai detașat, oarecum spectator al acestui mare spectacol, dar un spectator activ, care analizează evenimentele,  conform modelului 4D, fie că o trăiește ca actor, non-conștient de întregul angrenaj, trăind modelul 3D, deci – fiecare om, atunci când se naște are o anumită structură, unică, ce se regăsește în formula sa genetică, dar și în matricea sa energetică.

Acestea reflectă o suită de caracteristici, cum ar fi: programul de viață, durata vieții, lecțiile de învățat, relațiile cu ceilalți, lucrurile de corectat, bioritmul, nivelul mental, nivelul vibrațional, etc.…

Funcție de nivelul vibrațional pe care îl avem, putem face anumite lucruri sau nu…

O comparație foarte plastică și la îndemână, fiind ceva cunoscut de toată lumea, ar fi cu două surse de curent: una de 220V și cealaltă de 380V; știm cu toții că aparatura noastră casnică funcționează cu curent de 220V; de aceea avem cu toții în case, surse de 220V.

Dar, sunt și aparate de putere mai mare, care consumă curent de 380V. Pentru acelea, sunt necesare surse de curent mai mare, respectiv 380V.

Finalitatea este că, un aparat setat pe 220V funcționează pe 220V, dar se arde la 380V; iar un aparat setat pe 380V, funcționează la curent de 380V, dar nu și la 220V…

Ei bine, și oamenii funcționează asemănător; există diferențe de potențial energetic, care se regăsesc în ceea ce facem diferit unii de ceilalți: unii vorbesc frumos (un potențial ridicat), alții nu (un potențial mai scăzut); unii mint (potențial scăzut), alții spun adevărul (potențial ridicat); unii fac fapte bune și își ajută semenii (potențial foarte ridicat), alții nu…

Deci, grupând oamenii după diferențele de potențial, s-ar putea forma două grupe: cea a celor care fac BINE (cu potențial ridicat) și cea a celor care nu fac bine (cu potențial scăzut)…

Binele este cel care întreține viața și evoluția.

Nebinele (răul) este cel care blochează viața și evoluția sau duce la involuție…

Acum, ceea ce este bine și ce este rău, este cunoscut de către toată lumea ca model de comportament, pentru că sunt valori transmise din generație în generație… mă rog, în ultima vreme… generațiile nu prea mai sunt împreună și valorile morale se transmit cu oarecare dificultate sau, uneori, mai deloc… lăsând un spațiu care va fi umplut cu altceva…

Deocamdată, vom diferenția cele două categorii de bine și rău, nu din dorința de a creea clivaje sociale, ci din necesitatea de a formula cât mai  explicit.

Rezultanta a ceea ce am povestit până acum este că fiecare om are capacitatea de a face anumite lucruri, care se încadrează în plaja lui energetică, adică sunt posibile la nivelul lui energetic.

Făcând o analiză sinceră asupra propriei persoane, dar și a altor persoane, eventual analize comparative, se va constata că, fiecare poate să facă anumite lucruri, dar simte că nu poate face altele.

Dintre cele pe care le poate face, este posibil deja să fi făcut unele – eventual undeva în trecut, iar acum să simtă că nu le mai poate face; iar dintre cele pe care simte din start că nu le poate face, să nici nu le aibă în matrice, pentru că sunt lecții deja depășite și nu mai este nevoie să le facă.

Deși, în esență, viețile noastre 3D, nu apar foarte diferite, în realitate sunt unice! Nu sunt două la fel, nici măcar la gemeni și nici chiar la siamezi!

Ceea ce face diferența majoră este tocmai acest nivel vibrațional despre care am vorbit și o să mai tot vorbim.

Rămâne ca subiect de analiză tema propusă, pentru că o vom aprofunda și mai mult, ca să putem înțelege realitatea multidimensională, începând cu cea 4D.

 

 

Din suflet și cu multă iubire,

Florentina Mateescu