Ateliere de Lucru


Pentru a putea derula proiectul de informare generală despre ceea ce se petrece acum pe planetă, este necesar să organizăm o suită de evenimente în acest scop.
Atelierele de Lucru au rolul punerii în practică a noțiunilor teoretice expuse. Ele sunt axate pe teme de mare actualitate, cu care ne confruntăm mulți dintre noi – relațiile de cuplu, anxietatea, depresia, prosperitatea, viața de după viață, atacurile de panică, relațiile cu copiii noștri, copilul interior, o suită lungă de teme pe care avem de lucrat fiecare.


Atelierele de Lucru vor fi cele mai frecvente întâlniri ale noastre, tocmai pentru a putea lucra practic cât se poate de mult.
Ceea ce reprezintă o premieră mondială, este abordarea practică interdimensională, cu explicarea diferențelor dintre dimensiuni, dintre lumile aflate acum în tranzit – lumea veche, încărcată de negativitate și cea nouă, care are un cu totul alt program de desfășurare.
Vom afla diferențele dintre lumi și modalitatea de a ne schimba noi, pentru a putea să ne descurcăm singuri în cele mai bune moduri în orice situație.
Intenția noastră este de a crea un mod de gândire eliberator, independent, orientat spre sine și spre binele tuturor – căci binele unuia, este și al celorlalți, așa cum și nebinele unuia, reprezintă nebinele și pentru ceilalți!
Iar comportamentul urmează gândirea.
Și bucuria noastră este să trăim cât mai mulți Binele!