Atelier de Lucru – Orgoliul, Povara lui Lucifer – Joi, 13 Iulie 2017, ora 18:30


Orgoliul este considerat primul păcat capital, din momentul în care Lucifer, cel dintâi și cel mai frumos fiu al lui Dumnezeu, din orgoliu, s-a considerat egalul lui Dumnezeu.
În fapt, orgoliul nu a apărut nici întâmplător și nici din greșeală. A fost unul dintre efectele directe ale metamorfozei matriceale produse în structura geometriei sacre ființiale, a făpturilor create din Ființa Divină.
       Aceasta înseamnă că, după momentul creării lui Lucifer ca cel dintâi și cel mai frumos fiu al lui Dumnezeu, metamorfoza structurilor luciferice a continuat, conform programului Creației. Urmare a acesteia – în speță anumite rotații ale structurilor geometriei subtile – l-a Lucifer s-a activat programul de orgoliu, care l-a făcut să se considere egalul lui Dumnezeu.
Dacă am face o analogie cu elemente cunoscute din viața cotidiană, am putea să luăm ca exemplu… un computer – care este o creație umană, dar nu este om!
A fost creat de om, dar nu este tot om!
A fost conceput după asemănarea umană în privința gândirii – căci modul de gândire al computerului este asemănător modului uman de gândire – doar că nu are în structura lui întregul potențial al gândirii umane și nici întregul potențial uman. Și este departe de a fi om!
Am făcut mai întâi o comparație cu o creație, ca să înțelegem diferența dintre creație și naștere.
Căci puteam lua ca exemplu nașterea unui copil, care preia informații din ADN-ul parental, dar nu are ADN-ul identic cu al nici unuia dintre părinți; are structură umană și un bagaj foarte bogat de posibilități de manifestare, dar nu va fi identic cu al părinților.
Părintele are un plus de experiență căpătată în anii de viață trăiți până la momentul devenirii lui ca părinte.
Nu înseamnă că este superior copilului, ci că are un plus de experiență și de posibilități de exprimare în acel moment.
Ce se întâmplă cu moștenirea karmică este deja o poveste ulterioară, după ce s-au trăit deja experiențe și vieți generatoare de relații și evenimente karmice.
Noi acum vorbim despre primii creați.
Încă un aspect care se vrea clarificat este al diviziunii, în speță al diviziunii celulare, care face ca, în corpul nostru fiecare celulă, atunci când se divide, să transfere întregul său program celulei noi, astfel încât acest program să se regăsească integral în noua celulă.
Ce înseamnă acest lucru?
Dacă este totul ideal, noua celulă va avea programul celei vechi și va face parte dintr-un sistem ideal.
Lucru posibil doar în primul val al creației.
Dar, după un cumul de existențe, încărcate fiecare cu propriile experiențe, apar modificări în matricea fiecărei ființe. Aceste modificări sau abateri de la ideal, reprezintă zonele de lucru individual.
Ca să ne fie si mai clar, hai să luăm un exemplu: o persoană care are o afecțiune a ficatului. Acum știm că furia este cea care afectează ficatul.
Cu aceste noțiuni, mergem mai departe: celulele hepatice ale persoanei se vor diviza în procesul legic de diviziune, menit să înlocuiască vechile celule, deja îmbătrânite, cu altele noi, tinere, vitale, care să reprezinte, în ansamblul lor, ficatul.
Despre diviziunea aceasta știe toată lumea.
Ce este de luat în seamă: prin această diviziune, noua generație de celule va avea EXACT informațiile din celulele mamă și nu altele. Explicit, ele vin cu exact aceeași informație despre afecțiunea ficatului pe care o conțineau și celulele – mamă.
Aceasta face posibilă păstrarea afecțiunii, chiar dacă celulele prime, cele care s-au îmbolnăvit, au murit fiind înlocuite de o nouă generație de celule.
Prin reducere la absurd, am putea spune că noile celule se nasc cu programul ideal care există, de altfel, într-un sector al matricei persoanei.
Aceasta ar însemna că, după diviziune, ficatul va avea celule sănătoase!
Și că ceea ce am avea de făcut este doar să așteptăm diviziunea celulară și boala dispare!!!
Vi s-a întâmplat așa ceva vreodată? Sau, cunoașteți pe cineva care a trăit aceasta?
Evident, nu!
Ne-ar contrazice toată biologia și medicina.
În plus, acest lucru ar fi ca și cum s-ar pierde memoria celulară la moartea fiecărei celule și nașterea unei noi celule ne duce pe programul ideal.
Pe toți!
Adică ne-am pierde identitatea!
Până când, în cazul cu afecțiunea hepatică – apare din nou furia – care a fost factorul declanșator al bolii și va reactiva afecțiunea…

Te aștept la cabinetul din Str Piscul Răchitei, nr 11, corp B, et 1, ap 2, Sector 3, București să vorbim despre Orgoliu
Te poți înscrie, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon: 0724.395.496 – Vali
Investiția ta: 70 Ron

Ateliere de Lucru, următoare:
– 20 Iulie – recunoașterea propriului Ego; conectarea cu Sinele Superior
– 27 Iulie – undele cerebrale și psihotronice
– 10 August – sexualitate sacră
– 17 August – alchimizarea relației de cuplu
– 24 August – fertilitatea sau lipsa ei; cauze pentru venirea sau nevenirea copiilor, sau pentru plecarea lor
– 31 August – regresii în perioada intrauterină și vindecarea posibilelor traume