Atelier de Lucru – Fertilitatea sau Lipsa Ei; Cauze pentru Venirea, Plecarea sau pentru Absența Copiilor – Joi, 24 August 2017, ora 18:30

 

În programul divin, structura umană a fost concepută ca autoreproductivă, pentru ca oamenii să existe și să se înmulțească fără să mai fie nevoie să fie creați fiecare în parte, la nivel fizic, la fiecare naștere.

Astfel, rolul divin se manifesta în anumite structurări care dau programul de viață al fiecărui om, pentru că există o preprogramare a vieții, în funcție de ceea ce conține programul matriceal individual.

Diferența a fost cerută legic, din interacțiunea cu ceilalți, în funcție de ceea ce putea fi învățat în circumstanțele existențiale care erau acolo unde se petrecea întruparea.

În fapt, tema discuției noastre este solicitată de o aparentă anomalie a fertilității, larg răspândită în prezent.

Fiecare om, încă de la naștere, are propriul caracter sexual, prin diferențierea sexuală fizică. În mod natural, fiecare om are posibilitatea de a procrea.

Procesul procreativ este uluitor și în planul fizic, dar și psihic, mintal, emoțional și are o implicare colosală în țeserea pânzei vieții, în asamblarea puzzle-ului existențial din fiecare clipă de viață, obținut din interacțiunea sistemelor vii și nevii, și masiv din mișcarea umană în timpii și spațiile de trai terestre.

De-a lungul timpului au fost variații ale numărului de indivizii care compuneau grupurile societale, în funcție de momentul din cadrul unei orânduiri sociale. A fost și este diferență și între numărul de copii aduși la viață de un cuplu sau de o mamă. A fost o continuă variație a natalității, dar și a mortalității, în funcție de evenimentele majore ale epocii – războaie, molime, foamete, secetă.

Toate acestea au fost și sunt factori determinanți ai creșterii sau scăderii natalității, fiind rezultante legice și înțelese conștient de măcar o parte a celor participanți la aceste momente de experimentare.

Există și factori reglatori nonconștienți.

Când erau foarte puțini oameni, în comuna primitivă, când grupurile sociale erau de 15 – 20 de oameni, deși nu aveau studii statistice, tendința era de a crește numărul membrilor grupului, simțind că astfel cresc șansele de supraviețuire ale tuturor aparținătorilor comunității.

Înainte de războaie, în multe zone se dădeau edicte ca bărbații să participe la procrearea a cât mai mulți copii, știut fiind că mulți dintre ei nu se vor mai întoarce din război. Astfel, lăsau în urmă o generație care creștea și asigura existența comunității.

Războaiele au fost și o formă de reglare a numărului de trăitori în anumite zone, așa cum condițiile de viață vitrege erau în altele.

În ultimele decenii, multe zone ale globului au fost ferite de războaie, de molime devastatoare – chiar dacă mai sunt epidemii, au fost eradicate multe din bolile care generau molimele trecutului, în care se pierdeau enorm de multe vieți; se lucrează la creșterea condițiilor de trai și îndulcirea unor vitregii zonale – geografice, altitudinale, climatice.

De asemenea, a crescut durata vieții, ceea ce face ca prima generație să coexiste cu a doua, cu a treia și chiar și cu a patra, în cazuri mult mai frecvente.

Efectul este creșterea numărului populației globale, până la un nivel la care poate deveni o problemă sustenabilitate a vieții.

Și acest lucru, nu pentru că s-ar fi ajuns la un excedent planetar, la un număr de indivizi care să depășească ceea ce poate hrăni planeta, ci pentru că există politici de limitare a posibilităților de fertilizare a unor zone de cultură, care depășesc ca suprafață zonele cultivate.

Acest program este înscris în egregorul planetar și dă indicații subtile pentru scăderea fertilității la nivel planetar, ca să nu vină generații ce nu vor putea fi hrănite.

Este, desigur, o rațiune pur mecanicistă, dar care funcționează în acest fel, în această perioadă a existenței, marcată de anumite concepții de viață.

Tot în direcția reducerii natalității se duc și politici de vaccinare și de introducere de aditivi alimentari infertilizanți.

Sunt multe căi prin care se direcționează, la nivel fizic, creșterea demografică, iar acum și scăderea.

Subiectul discuției noastre va face referire la cauzele subtile ale creșterii sau scăderii fertilității, precum și la pierderea copiilor – în timpul sarcinii sau după naștere.

Reglajul energetic se va face pe aceste teme.

Și dacă ești părinte și dacă nu ești, dacă ai avut situații nedorite sau nu, în viața personală sau în familie, este necesar să cunoști acest subiect și să poți interveni în reglarea acestor situații. Poți da șansă la viață atunci când și unde nici nu te aștepți!

Te așteptăm cu mult drag,

               Flori Mateescu


Te poți înscrie, în limita locurilor disponibile, pe mail flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon: 0724.395.496 – Vali
Investiția ta: 70 Ron

Ateliere de Lucru, următoare:
– 31 August – regresii în perioada intrauterină și vindecarea posibilelor traume
– 14 Septembrie – întâlnire cu copilul interior
– 21 Septembrie – factorii blocanţi ai prosperităţii
– 28 Septembrie – atrage şi păstrează prosperitatea