Constelaţii Familiale – Joi, 29 Martie 2018, ora 18:30

Pornind de la conștientizarea faptului că în anumite familii se petrec evenimente repetitive, de la generație la generație, că sunt sincronicități de nume, de date de naștere sau deces, văduvii, diferite pierderi sau blocaje, creatorul Constelațiilor Familiale – Hellinger, a conceput un model de lucru transgenerațional, care să ofere posibilitatea de a fi descifrate secretele tăinuite de generații și care influențează viața fiecărui descendent, la nivel non-conștient.

Descoperirea secretelor din neam și parcurgerea conștientă a programului generat de ele și trăit de urmași – este calea prin care persoana constelată își eliberează viața de blocajele transmise în familia sa.

Din experiența proprie, descrierea traseelor din trecut, revelate pe parcursul constelației, chiar reflectă realitatea existențială a grupului analizat, umplând spaţii goale din istoricul neamului și dând explicațiile pentru semnele de întrebare ale urmașilor.

Cert este că persoana constelată iese schimbată profund în urma unei astfel de întâlniri şi, mai mult, își corectează programul de viață, eliberând cutumele familiale care limitau anumite manifestări sau direcționau spre zone de suferință pe urmași.

Așadar, programele repetitive din viață sau din familie, pe mai multe generații, sunt situații rezolvabile prin constelațiile familiale, care oferă o paletă de vindecare fantastic de bogată.

Ceea ce este nu doar surprinzător, ci și deosebit de benefic, este faptul că și persoanele participante la constelație – ca actori sau spectatori, parcurg un proces de vindecare, prin identificarea cu diverse situaţii urmărite sau prin trăirea intensă a rolului primit.

Adesea, actualul actor a fost chiar în relația analizată, iar întâlnirea de acum, în constelație este o întâlnire Karmică, în care se vindecă rănile trecutului inclusiv pentru acesta.

Multor participanți care au primit roluri, li s-au revelat situații pe care ei înșiși se străduiau să le rezolve sau le-au conștientizat cu ocazia intrării în rol.

Constelația este o trăire intensă pentru toți participanții și reprezintă un demers terapeutic masiv pentru toți!

O cură de constelații oferă posibilitatea întâlnirii cu deosebit de multe aspecte reale ale vieții, cu expresii ale propriilor manifestări și înțelegerea mecanismelor subtile care le-au generat, ca şi a căilor de vindecare…sunt o cale spre NOI!

 

Vă aștept cu mult drag,

                       Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!

 

Înscrierile se fac pe adresa de mail: flori.mateescu88@gmail.com, sau la telefon la Vali Dorobanţu 0724.395.496

Taxa de Participare: 100 lei

                                    200 lei – protagonist