APĂRAREA ÎN FAȚA LUMII ÎNTUNECATE VI.

378908_10150538562550281_1103316046_nEntitățile întunecate sau entitățile golului, sunt ființe care se hrănesc cu energia și sufletul altora, în speță ale oamenilor. Se întâmplă să intre și în animale.

Pentru a avea putere asupra cuiva, în primul rând se duc la oameni care au vulnerabilități.

Niciun agresor vero nu se duce la cineva mai puternic decât el și nu atacă în punctele puternice ale cuiva.

Deci, zonele de atac sunt… tot vulnerabilitățile noastre, pentru că ele ne produc slăbiciuni.

Dacă noi nu conștientizăm felul în care suntem parazitați sau nu lucrăm cu noi, tocmai ca să ne fortificăm, nu este nimeni vinovat de ceea ce ni se întâmplă.

Încă o dată, vă rog să vă curățați și fortificați înainte de a citi acest articol. Sunt articole care se scriu greu, sunt multe piedici, tocmai ca să nu se afle informațiile care ne dau puterea înapoi, în loc să ne facă să o pierdem în favoarea altora, fie oameni sau neoameni. Dar este important să fim foarte limpezi la minte și cu sufletul foarte curat înainte de a le citi. Și recomand să fie citite bine, cu atenție, până sunt înțelese. Dacă apar întrebări, nu ezitați să mă întrebați, căci este mult mai bine decât să se tragă concluzii greșite și să se opteze pentru atitudini defavorabile pentru propria ființă.
Aveam de discutat despre entitățile golului, care ne vizitează.

Un subiect greu, delicat, o temă mai greu de abordat și… nu prea abordată până acum… decât foarte rar și nu foarte explicit…

De cele mai multe ori, avem informații din scrierile religioase, în limbajul specific, mai dificil de înțeles de către omul de rând, dar, este foarte bine că au fost păstrate informațiile date de cei care s-au confruntat cu aceată problemă.

Deci, ceea ce trebuie să fie înțeles înainte de a porni la drumul acesta, este că vorbim de entități reale. Așa cum există îngerii luminoși și toată ierarhia de lumină, există și îngerii întunecați și întreaga ierarhie întunecată, așa cum am povestit deja.
Este vorba de ființe create să fie în legătură cu noi, pentru că rolul lor este să împingă creația înapoi spre Dumnezeu, (în timp ce entitățile de lumină ne trag în sus, spre Dumnezeu).

Așa cum spuneam, entitățile întunecate se hrănesc cu sufletele oamenilor, motiv pentru care sunt mereu lângă sursa lor de hrană.

Evident, însă, nu pot merge pur și simplu la un om și să îi spună: „îmi este foame, am nevoie să îmi dai o parte din sufletul tău!”, pentru că nimeni nu își împuținează sufletul și viața de bunăvoie.

De aceea, ei intră subtil în structura omului. Primul loc vulnerabil este mintea, care are posibilități multiple și incredibile, nebănuite de noi.

Un lucru destul de dificil pentru noi este să sesizăm dacă gândurile pe care le avem ne aparțin sau sunt inducții din exteriorul nostru.

Un lucru pe care mizează entitățile întunecate este vulnerabilitatea noastră, mai ales atunci când credem în păcăleala că ei nu există și lăsăm garda jos, pentru că atunci omul este expus total, fără să aibă nici cea mai mică idee de pericolul în care se află.

Diferențierea între gândurile induse și cele personale este că: gândurile personale sunt rezultatul unor analize, frământări, idei, deci reprezintă un rezultat, ceva la care ajungem logic, deci ni se pare firesc, de bun simț; de asemenea, ni se pare familiar, pentru că întreaga construcție dezvoltată în mintea noastră, pentru a ajunge la rezultat face parte din noi.

Gândurile induse, deci venite din afară, apar brusc și nu sunt chiar cele la care ne-am fi gândit noi în mod obișnuit.

Pentru că mulți oameni au văzut aceasta și au transmis informația, entitățile malefice și-au rafinat și ele modul de accesare a minții omului. Încep cu gânduri care să dea o stare de confort, de siguranță (acolo unde e cazul, nu unde găsesc victime sigure, că, din planul subtil, se vede foarte clar câmpul mintal).

După ce omul lasă garda jos, pentru că începe să se simtă mai bine, asigurat, protejat, încep să îi fie induse gânduri. Cel mai adesea sunt în legătură cu dorințe, vise neîmplinite, care nici nu au vreo șansă reală de împlinire sau nu curând, conform concepțiilor omului. Inducțiile malefice prezintă o variantă atractivă pentru persoana în cauză sau îi oferă ceva ce își dorește, o stare de bine, de beatitudine, de conștiință modificată ori convingerea că va putea obține ceva, de regulă ceva ce omul nu ar putea obține în mod obișnuit, prin propriile forțe.

Sau poate fi indusă o stare de disperare, de disconfort, de care omul să vrea să scape.

Direcția diferă de la om la om, funcție de propriile slăbiciuni.

Inducțiile devin din ce în ce mai dese, mai agresive, până devin obsesive, ceea ce indică deja prezența entității în structura omului posedat.

După aceea, entitatea se hrănește cu sufletul omului. Starea omului, în acele momente este de agresivitate, furie, disconfort maxim, durere, nu se mai înțelege cu ceilalți.

Pentru a nu se ajunge în această situație, este bine să fim conștienți și raționali cu propriile noastre gânduri, iar ceea ce constatăm că nu ne este propriu, să scoatem din minte, cu calm și hotărâre, nu cu furie, ca să nu dăm din puterea noastră; și apoi să dezintegrăm toate gândurile negative.

Ele sunt calea spre noi.

Și sunt, adesea, extrem de seducătoare, de confortabile, de aproape de dorințele noastre… Nu e ușor să se renunțe la ele… Dar nici imposibil nu e!

Oricum, e mai ușor să se rezolve din perioada de apariție a gândurilor negative. Trebuie doar să vrem cu adevărat să scăpăm de ele și, atunci când devenim ferm convinși că aceasta e calea, ne putem elibera de ele.

Dacă sunt lăsate, gândind că nu e nimic nociv, doar niște gânduri… se ajunge, la un moment dat când omul nu mai poate deține controlul… ci este controlat… dominat… posedat…

Atunci, soluția este eliberarea din chingile entităților malefice… care nu este un proces ușor… și nici simplu… dimpotrivă, dificultate întâmpină și cel în cauză, are fel de fel de piedici de depășit și are nevoie de o forță psihică mult mai mare să se opună unei entități care parazitează, decât ar fi fost cu gândurile de la început… dificil este și pentru cel care face exorcizarea, pentru că trebuie să cunoască și să folosească foarte conștiincios și atent toate informațiile și energiile, pentru a nu se produce mai mult rău…

Piedica majoră în cele mai multe situații de acest gen, este faptul că victima însăși, a posedării, nu este conștientă de situația în care este și nu cere ajutorul sau chiar se împotrivește… aceasta fiind forma de manifestare a entității parazite nu reacția autentică a omului posedat.

Cele mai multe cazuri de boli psihice sunt, de fapt, cazuri de parazitare malefică, până la posedare…

Terapia pentru aceste cazuri este dificilă și de durată, iar rezultatele pot apărea greu.

Recomand lectura cărții Cărarea Împărăției, scrisă de Părintele Arsenie Boca. În capitolul cel mai substanțial al cărții, „Războiul nevăzut”, sunt foarte multe informații utile oricui.

 

 

Florentina Mateescu