Agresivitatea

În jurul nostru, la tot pasul, se manifestă foarte multă agresivitate.

Vedem părinți care țipă la copiii lor sau chiar îi lovesc; vedem copii care țipă la joacă sau în magazine; am auzit părinți care își amenințau copiii de 4-5 ani cu poliția sau cu închisoarea; exemplele sunt multe și iau forme diferite.

Din păcate, în acest final de lume 3D, unde toate sunt mult amplificate, agresivitatea nu face excepție.

Există agresivitate născută din teamă, din presiune reală sau din conceptul că există o presiune, din ideea că celălalt nu respectă normele sociale sau familiale, există multe motive dar și forme ale acesteia.

În esență, agresivitatea este un program instalat în lumea 3D. Ea se manifestă în varii forme și din varii motive, pentru că există ca modalitate de exprimare, tocmai pentru a se vedea unde poate să ducă un astfel de comportament.

Din tot ceea ce am văzut, ea poate naște reacții agresive, când cel agresat se teme și se apără atacând, eventual, cu și mai multă virulență.

Există situații când cel agresat se simte copleșit și cedează, devenind victima agresorului.

Dar sunt și cazuri când cel agresat așteaptă ca agresorul să lase garda jos și să îl atace. De regulă, se urmăresc atacuri mortale, pentru că altfel, agresorul va da lovitura finală.

Toate acestea sunt din cauza clivajului lumii.

El există la nivel energetic și este cel care face separarea netă.

Există partizanate la nivel social și ele se manifestă în diferite domenii ale vieții sociale. Și ele dau naștere separării și creării de conflicte, căci fiecare gândește că punctul lui de vedere este cel corect.

În realitate, toate punctele de vedere sunt corecte. Fiecare are propria optică, în funcție de programul de viață pe care îl are.

Acea optică este cea mai corectă pentru persoana în cauză.

În memoria noastră arhaică sunt informații despre lumea așa zisei „vârste de aur”, când totul era idilic.

Adesea, omul recurge la agresivitate din dorința de a contura o realitate așa cum și-ar dori-o sufletul său.

Sufletul încearcă să recreeze lumea ideală.

Doar că ceea ce este construit cu o vibrație joasă, se manifestă la nivelul corespunzător acelei vibrații.

Agresivitatea este unul dintre programele cu vibrația cea mai joasă.

Așadar, ca să facem o lume frumoasă, pentru noi și copiii noștri, este mai bine să renunțăm la acesta și să dăm drumul cuvintelor de iubire să creeze poezia lumii!

Cu mult drag,

Flori Mateescu